21 October 2015

Ailani Shawl -- Longshawl Dengan Patch Bercorak.

Kali ni nak tunjuk shawl baru yang aku beli dari pretty_peeps. Aku suka dengan servis ifah atau lebih dikenali dgn latifah ibrahim.

Cantik gila shawl Ailani ni..hari y sama ifah shoot aku dh ketaq pala nk order LOL.

Lawa wei..murah pulak tu. Aku pakat dengan mak n pikah utk beli hewhewhewhew



















































Cantik gila kan???? Aku dh berjaya rembat shawl ni.. Mak belanja hahahaha..

Kain chiffon (berat dan jatuh cantik bila pakai.Jahit kelim tepi yang kemas dan senang bentuk.

Ukuran shawl : 1.8x0.6

Harga rm39/helai.
Postage 1-3 helai rm6

Berminat boleh whatsapp 0134491347 n follow instagram @pretty_peeps .

Sila la ya. Trusted seller dan shawl dia memang quality,dia jahit sendiri sikit-sikit.So memang kerja tangan dia kemas..memang puas hati insyallah.






Ni pun shawl dari ifah juga.aku suka.jatuh elok.

Selain dari shawl,ifah pun jual baju dan dress yang dia buat sendiri tau.

Bye!


Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016