15 September 2015

Jimat Masa,Jimat Tenaga Dengan Product Purebysafiyyahosman,Homemade With Love.

Siapa nak detox product yang 100% natural tanpa chemical,tanpa pewarna,tanpa alkohol dan homemade??

@purebysafiyyahosman @purebysafiyyahosman menjual produk yang 100% natural tanpa sebarang bahan kimia & homemade with love.

Antara product yang dijual oleh @purebysafiyyahosman adalah :-
-Homemade Detox Body Scrub.
-Pure Honey With Vintage Dipper.
-Loose Flowers & Herbs Detox Tea Imported From UK.
-Foot Soak Chamomile & Lavender.

Semua product diatas adalah HOMEMADE dan 100% natural tanpa pewarna dan tanpa sebarang chemical. Pure oil yang digunakan di imported dari UK dan USA. Premium Quality dengan harga berpatutan.

Gittewww.. Jom tengok satu-satu produk yang aku buat sendiri. Homemade. Handmade.




Susa Detox Body Scrub -Coffee Orange.

Sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit yang ada selulit dan stretch mark.

Biji kopi yang diblend bersama-sama dengan pure orange oil,orange zest dan rosemary.

Kopi kaya dengan antioksidan,sangat bagus untuk buang sel kulit mati dan merawat kulit yang rosak.

Rosemary berfungsi sebagai penenang utk otot-otot pada badan kita.

100% natural.Tiada pewarna dan chemical. Tiada paraben. Homemade with love.

Harga : Rm25/jar.200ml.
Postage : Rm7/jar.




Susa Detox Body Scrub -Chamomile.

Exfoliate, heal, detox, remineralize, and stimulate your senses with this amazing Body Scrub!

Susa detox body scrub chamomile ni diblend dengan pure chamomile oil,dry chamomile, pure honey dan argan oil.

Chamomile berfungsi untuk melembabkan kulit dan sangat sangat bagus untuk relaxkan badan dan memberi effect tenang kepada mood kita.

Body scrub chamomile sangat sesuai untuk orang yang kulit sensitif atau ezcema. Bau yang dihasilkan oleh minyak chamomile bagus untuk orang yang susah tidur.

Bila buka jar memang semerbak bau chamomile keluar. Wangiii tau!

Massage gently over your skin, rinse and reveal!

Harga : Rm25/jar.200ml.
Postage : Rm7/jar.




Homemade Susa Detox Body Scrub--Citrus.

Citrus scrub ni memang terbaik untuk semua jenis kulit terutamanya kulit yang banyak parut dan badan berbau.

Semua bahan yang digunakan adalah 100% natural dan selamat untuk badan.

Lemon zest yang ada dalam citrus scrub berfungsi untuk pudarkan kesan parut yang ada dekat badan kita.

Lemon oil pula sangat bagus untuk hilangkan bau badan yang tak menyenangkan.

Detox Susa berfungsi untuk singkirkan kulit mati dan akan mencerahkan kulit.

Argan oil dan pure olive akan melembabkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah.

100% selamat untuk kulit.Tiada pewarna tiruan. Tiada paraben. Tiada kandungan alkohol.

Harga : Rm25/jar.200ml.
Postage : Rm7/jar.

P/s : Dengan setiap pembelian Susa Detox Body Scrub,akan mendapat mini spoon secara percuma.




Foot Soak Lavender & Chamomile.

Digunakan untuk detox badan kita melalui kaki. Bagus untuk legakan sakit-sakit kaki dan bahagian badan yang lain. Melegakan lenguh-lenguh kaki dan hilangkan masalah kaki yang kuat berpeluh dan berbau busuk.

Chamomile dan lavender yang ada dalam foot soak ni akan memberikan bau yang menyenangkan kita,sesuai untuk orang yang selalu stress dan susah tidur.

Selain dari tu,lavender ni ada sifat anti septik dan bagus untuk cantikkan kulit.

Foot soak adalah 100% detox salt yang diblend bersama dengan dry chamomile dan dry lavender.

Cuma perlu rendamkan kaki dalam basin yang dah dicampur foot soak dengan air suam selama 10-15minit sahaja.

Harga : Rm22/jar (200ml)
Postage :Rm6/jar Semenanjung.

P/s : Dengan setiap pembelian foot soak akan menerima mini spoon secara percuma.







Imported Loose Dry Flower & Fruit Detox Tea.

Dalam gambar adalah flavour Vitamin C.

Ada 3jenis/3flavour.
1. Anti aging (rosebuds,roselle,lemongrass) .
2. Vitamin C (rosebuds,rosemary,lemongrass) .
3. Digestive (lemon slice,lemongrass,jasmine) .

1jar ada 3peket,1peket 2x penggunaan.1minggu 1x sahaja minum untuk boost badan atau boleh minum lebih sekali.

P/s : rosebuds tidak digalakkan utk ibu y mengandung.

Harga : Rm19/jar.
Postage : Rm6/jar.

100% natural.100% pure(tidak diproses cuma dikeringkan sahaja).Halal.




Purebysafiyyahosman --pure honey with dipper.

100%madu asli.
200ml.
Free honey dipper.

Harga : Rm29/jar.
Postage : Rm7/jar.


More info boleh ke instagram @purebysafiyyahosman @purebysafiyyahosman
@purebysafiyyahosman


Terima kasih.
Bye!


Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016