22 September 2015

Kenduri Sahabat Baik. Nazirah & Dani | Chaq & Fatin .

Aku sebenarnya xplan pun nak balik kg lagi sebab detox tea pun delay..so plan asal nak balik n pindah terus sekali harung bila detox tea sampai. Tapi ntah macamana hari khamis tu terus gerak balik.

Makanya dapat la hadir ke majlis sahabat aku. Nazirah 19hb chaq 20hb.







Cantik uoll. Nazirah selamat menjadi isteri kepada Dani. Alhamdulillah. Lama depa kawan..akhirnya kawen jua.

Masa Nazirah nikah,xdapat nak join..esok tu baru p kenduri dia ramai-ramai.







Aku gerak dari PB,sampai rumah ayah xsempat nak siap,Capit dah sampai. Makanya terus sarung peplum jala dengan seluar.







Pelamin,make up dengan baju memang meletopp! Cantik gila.












Ni ja kawan-kawan yang sempat jumpa. Kami semua 1group wasap kecuali isteri shafiq shaini(tudung oren),isteri rezal (tudung gold) dengan pipah (tudung merah) ja xda dalam group.

Yang lain semua kepala gila dok dalam 1group.

Capit pun balik dari Sabah semata-mata kenduri nazirah dgn chaq.

Niny bawa faris,aku tinggal Adelia dekat rumah ayah hehehe..malas nk bawa nanti spoil mood.hewhewhew







Lepak sembang lepas makan..dari pukul2.30++ membawa sampai ke pukul 6 juga la hahaha..lama kot xjumpa face to face.






Bff tag, rajin tau nazirah tempah..dalam simpanan ada 3..niny..rezal n nazirah..

Depa dok suruh aku buat juga tag ni..nak simpan buat kenangan depa kata..zzzzZzzzz ..aku kawen 2011 kot dh sekurun..







Ambil berkat.hewhewhew


Habis kenduri Nazirah,aku,Eli,Capit dengan Pali gerak p pekan SP cari port n lepak minum sekali.

Pukul11 baru sampai rumah. Selamat Adelia steady.







~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


20.9.2015 --Kenduri Chaq & Fatin.


Gerak jam 2.30 juga ke rumah chaq.







Chaq dan isteri. Segak kemain bini chaq. Kepala pun gila-gila juga hahaha..






Pun lepak lama juga..niny dgn nazirah ja balik awal. Kami follow chaq p outdoor sekali..







Bff forever n ever!! Bini rezal pun kepala gila.. Bertambah la geng aku,asma,niny n nazirah. Huhuhu



















Aku lega banyak sebab Eli jenis sporting boleh bergaul juga dengan kawan-kawan aku. Rasa mcm kami sebaya pulak..padahal Eli umur 30 hahahaha..


Habis sudah majlis kedua-dua rumah. Lepas ni tunggu turn Asma,Capit n Pali pula. Insyallah.

Semoga perkahwinan Nazirah & Dani | Chaq & Fatin bahagia sampai syurga. Boleh start dah bagi Adelia dengan Faris kawan. Hehe..



Bye!


Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016