8 September 2015

Happy Birthday Suami!

Tahun ni dah cukup umur Eli 30tahun. Dah tua hahaha.. Tahun ni xda apa yang best pun..aku xbuat pun surprise apa2..

Hadiah pun nan ado sebab Eli xmau..aku belanja makan kek ja dekat SR Banting dengan belanja makan steamboat ja.



Selfie lu..Haha..beza umur kami 4tahun ja..tapi semua dok ingat Eli sebaya aku..zzzzZzzz

Time dekat SR,Eli dengan Adelia ja yang makan kek,ioll minum ja. Ambil sorang 1slice kek,lilin sorang satu..tiup lilin dekat 10x sebab Adelia nak nyanyi banyak kali,tiap kali nyanyi lilin mesti kena menyala.hahaha..😂😂

Malam sebelum tu,p makan steamboat dekat Giant,Nilai. Tinggal Adelia dekat SIL.

Xboleh la bawa Adelia nanti spoil mood nak makan sebab dia aktif melampau-lampau.




1kepala Rm35,air kosong FOC,air lain kena bayar. Kedai ni nama QP thai apa ntah..sedap la juga kuah tomyam dia..sos dia biasa-biasa ja.

Pilihan makanan memang banyak gila.




Eli bakar--aku round ambil bahan nak makan. Bangun duduk bangun duduk 20x kot hahaha..



1st time la rasa tenang setenang tenangnya makan steamboat. Kalau ada Adelia..ayoooo.. Kelam kabut oi.

Xsabar nak tunggu Adelia besar 5-6tahun,time tu dia dah steady boleh dengar cakap..sekarang kalau cakap pun dia buat derk ja.

Total makan malam tu Rm85 kot..sebab order air manis juga. Tapi puas hati la.

Macam tu jala celebrate birthday Eli.pastu hari lain dok rumah settle bisnes kecik ioll ja.


Ok.bye!



Posted using BlogPress
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016