28 August 2015

The largest gathering of muslim talents in the world!


1st time dekat Malaysia ada event yang kumpulkan 30 global artis yang berlainan genres!!weeehhhuuuuu!



Dengan misi dan visi untuk berkongsi message betapa positif dan mudahnya ajaran Islam dalam apa jua bidang yang kita ceburi.



Bukan hanya muslim sahaja yang wajib datang ke event ni,non muslim pun boleh turut serta sebab ada bermacam-macam aktiviti dan talk yang menarik! All in 1 event tau!











Main Malaysian artists in line-up : Muadz Dzulkefly, Mizz Nina, Altimet, Shazet Sounds and Syafiq Zane aka The Moslem Chef and Restauranteur of FIQs Gastronomy.



Main women artist in line up-world famous editor of a womens magazine, a famous calligaphy artist, an award winning manga comic artist, safina sajid n hannah habibi- famous artists in sculpture n art too.









Dalam event ni nanti akan ada talk dari orang-orang yang hebat macam Mizz Nina,Nourman Ali Khan,Hannah Habibi..dan ramai lagi yang akan memberi ilham kepada kita betapa mudah dan bersihnya agama islam.



Selain dari tu event ni akan ada contest dan aktiviti menarik. So memang tak rugi la kalau kita join.













Untuk join boleh beli tiket awal-awal di website http://ilmartsfestival.com atau boleh juga beli masa dekat stadium Melawati,Shah Alam.



Beza tiket dia adalah mengikut zon- iaitu setiap zon berbeza tempat duduknya (lagi dekat dengan stage, lagi berbeza harganya). - lagi mahal dan more glamourous sikit sebab dkt artist. Harga tiket paling murah adalah Rm55.











Boleh tengok seating plan dekat sini: http://ilmartsfestival.com/seating-plan/



For more detail boleh ke @ilmartsfestival @ilmartsfestival @ilmartsfestival

Event #ilmartsfestival2015 akan diadakan pada 30.08.2015 (sunday) bertempat di Stadium Melawati,Shah Alam.



#ilmartfestival2015 #ilmartfestival





Kita jumpa di sana!! Aku pun excited ni nk jumpa orang-orang hebat mcmni..sebelum ni tengok dalam utube ja. Huhuhu



So laju-laju cikidout plan tiket n cepat-cepat beli ok!serius xrugi!



Untuk meng-excitedkan lagi diri sendiri dan uoll sila la tengok trailer ni :-



https://drive.google.com/open?id=0B1vxoVt1C15XWHNyREh1cDFobUE ..



Eli semangat wei tgk hahaha.. "Syg,nnt kita stay sampai habis event..nampak mcm best gila"





Memang best la! 30artis kot ada..macam-macam cerita y kita boleh dengar dan jadikan inspirasi.





For more detail boleh ke :-



https://www.facebook.com/IlmArtsFestival



https://twitter.com/IlmArtsFestival



https://instagram.com/ilmartsfestival/







Kita jumpa di sana ok!





Tempat : stadium Melawati,Shah Alam



Tarikh : 30.ogos.2015 (Ahad)
Waktu : 11pagi -10malam.





Beli tiket now now now now!!



*FREE ENTRY for any children under the age of 12 (must be accompanied by adult ticket holder)*





Last but not least ,









Bye!


Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016