27 August 2015

Harini,Hari Last Eli Kerja Sebagai Staff MAS.

Xsangka dah cukup 3bulan notis berhenti yang Eli dapat. So harini,dia kena ke office untuk buat clearance apa yang patut.

Aku tengok dia happy ja hahaha..dia dah ada plan,tunggu nak buat ja. Aku?? Aku support ja apa yang dia nak buat.

Kami akan balik kampung lepas dapat duit pampasan yang pihak MAS akan bayar.

Maybe akan settle down dekat Sungai Petani. Insyallah.

Eli memang nampak happy dan xsabar nak cepat-cepat dapat duit pampasan. Semangat dia.

Harap apa yang dia plan menjadi. Amin.

Kalau kena hidup susah pun lepas ni,harap kami bertahan la. Lagipun aku dah pernah rasa hidup senang denga Eli. Tambah-tambah time dia berniaga baju dekat uptown,huiihhh time tu masyuk..hahaha apa aku nak semua dapat..😬😬

So sekarang,kalau dia susah cemana pun,aku dah janji akan bertahan dengan dia..susah senang sama-sama gittew..bab duit ni aku ok ja..susah telingkup pun insyallah aku stay..

Cuma jangan buat aku susah pasal betina ja..itu memang aku blah laju-laju..hewhewhew

Aku pun ada minta kerja juga,kalau dapat alhamdulillah. Kalau xdapat keja, maintain jual detox tea dari UK ni jala dulu. Sale agak memberangsangkan.


Start esok,Eli dah bebas!! Biar dia rasa betapa seronoknya kerja xmakan gaji hehehe..

Semoga Eli steady dan xgive up!amin.

So dah hampir 1bulan juga,Eli xot..tapi aku seronok sebab dia dah banyak masa dekat rumah.

Xmacam dulu,dulu asyik cangkui ja sampai xda masa kot. Sabtu ahad pun p cangkui(read :OT) huhuhu..


Good luck utk Eli dan diri aku sendiri.

Bye!

No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016