15 July 2015

Selamat Selamat Selamat Hari Raya!!

Hye

Baru settle kemas bag baju,walaupun xconfirm lagi nak balik kampung hari apa. ZzzZzzzz..

Aku xberapa ada mood sangat bilq dengar Eli cuti cuma Jumaat,Sabtu,Ahad..wthfuuuu...dah la lepas tu masing-masing terpaksa duduk jauh dah.

Aku terus balik duduk kampung,Eli pula kena stay dekat Banting sampai cukup tarikh diberhentikan keja tu.

Tak best ah!

Xpuas nak raya sama-sama. Ikut hati aku malas juga nak stay dekat kampung,sebab Eli plan nk stay juga dekat rumah sewa..dia cakap susah pula myewa bujang. Tapi aku xboleh la nk balik,sebab 28.julai ni aku ada exam untuk jawatan mpsp.. Maybe lepas exam tu,aku cargas balik Banting semula.

Rancak packing baju raya dulu..
Kasut raya..handbag raya hahaa

~~~~~~
Harap dapat balik kampung harini juga,esok boleh terjah bazaar Parit Buntar.

Tahun ni turn raya pertama-kedua rumah mak ayah Eli.

Tahun lepas turn raya rumah mak ioll.


Tahun ni still masih sama.
Masih bertiga tanpa kehadiran orang keempat..
Wahahaha..
Harapnya sampai bila-bila la bertiga. Tak mau ada 4..5..hewhewhew
Xsabar nk tunggu Adelia besar ja ni..


~~~~~~

Selamat hari raya uoll!
Berhati-hati dijalan raya.

Bye!





For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016