3 July 2015

Berbuka Puasa Dan Weekend Ini Di Nusajaya,Johor.

Hye

Kemarin niat nak berbuka masak bolognese,buat homemade meatball.. Tapi Eli kata xyah la..kita buka dekat luar. Tapau MCD ja. So aku pun ok kan saja.

Siap laju-laju..siap Adelia....pukul 6.45 mcm tu keluar terus p drive thru MCD Kota Warisan.

Siap awal,boleh selfie..Lulz
Hahaha

Adelia pun laju ja kalau nak keluar berjalan.

~~~~~~~~~

Dapar makan aiskrim..lega la..
Dia suka topping coklat tu..vanilla xmakan pun..
ZzzzzZzzz..

Sekurun dah xmakan mcd..
Memang dok aim lama dh nk try lazeez ni..

Sedap!!

~~~~~~~~~~

Makan pun dalam kereta ja..sebab terus p rare distro dekat farenheit.

Eli ambil baju niaga dia..sebab weekend ni nak ke Nusajaya,Johor untuk event Tempatan Fest.
Hari Sabtu dan Ahad.

Aku p sebab nak teman Eli ja,dia kata best p bawa aku..xboring..kembang hati i dgr tau.
Kakakakakka

Padahal mcm aku xtau,dia bawa aku sbb senang lerrrteewww dia nak ronda ukur tanah,tinggal aku jaga barang..

Kami gerak malam ni,tinggal Adelia dekat SIL.
Susah nak bawa Adelia..sebab event mcmni panas ya rabbi..kesian pula nak angkut..
Buat stress ja.

Biarlah dia seronok dekat rumah mimi(SIL).
Selamat juga kak Jue(mimi) free. Lega.
Adelia dia cukup suka dengan mimi,sebab mimi ni lembut. Kalau dok rumah tiap hari la dok zikir ajak apak dia p rumah mimi..
"Ayah,jom mimi house..mimi house.." 
Naik pening apak dia nak cong..

So orang Johor,meh la turun ramai-ramai ok.
Jumpa dekat sana.


Bye.



For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016