10 June 2015

Shopping Untuk Raya Tahun Ni --- Baju Kurung Yang Nursing Friendly & Murah Gila!

Hye

Puasa pun dah nak dekat,lepas tu raya. Masa puasa ni mana yang ada baby mesti pikir macamna nak bawa ikut terawih kan.. Baju raya pun mesti tengah tercari-cari..ye dak??

So aku dengan besar hati nak share baju kurung yang nampak moden,cantik,murah dan nursing friendly. Aku sendiri jual lepas ada customer yang PM aku cakap terima kasih sebab kenalkan online shop yang jual baju-baju nursing friendly yang harga murah tapi material kain sangat memuaskan..

Makanya,aku terus konpiden nak jual! Huhuhuhu.. Harga memang MURAH!

Ni design yang available untuk di pilih.









Amacam??? Cantik-cantik gila kan???
Hahahaha..

Aku pun rambang mata.
Semua design saiz ada dari Xs hingga XXL.

Yang tak bf baby pun boleh pakai juga kalau berkenan.

Material kain dari : Milk Silk(smooth)
Tak jarang
Tak cepat kedut
Mudah iron

Nursing friendly tanpa perlu selak baju,atau susah payah buka zip. Just selak dari bawah tudung.

Ada lapisan kain yang menutupi dada dan direka khas utk memudakan ibu menyusukan baby.

Harga????

Murah ja weiiiii..
Rm90 sepasang.
Baju + kain.

Murah kan???
Design cantik..

Aku terpaling suka design yang QZ106 tu..cantikkkkkkkkkkk..

Design lain pun lawa..nampak xkuno..hahaha..
Trendy dan cantik bila pakai.


Memang tak akan mengecewakan.
Harga pun murah.

~~~~~~~

Untuk saiz boleh refer chart ni :-

Dari Xs hingga XXL

~~~~~~

Cara untuk order :-

Boleh pilih design mana nak,

Terus whatsapp kod design yang tertera pada gambar ke 0192609886.

Bagitau sekali saiz apa yang uoll nak,nanti aku akan check stock ok.

~~~~~~~

Harga : Rm90/psg
Postage : Rm8 untuk semenanjung / Rm10 untuk sabah sarawak.

Happy shopping!






For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016