20 June 2015

Instant Shawl Dari Fabulous2u -- High Quality,Labuh Dan Murah.

Hye

Fabulous2u merupakan 1online shop yang menjual instant shawl/shawl biasa dengan harga murah tapi high quality. Semua shawl adalah limited pieces dan custom made.

Terbaru instant shawl lycra spider. Harga memang murah ok.

Instant shawl ni sesuai untuk dibawa travel sebab tak yah iron uoll!!

Senang bentuk dan xberkedut.
Kain sejuk.
Memang selesa.

Semua design available 2helai sahaja.
Very very limited!

Dan sayangnya kod no 6 dan 7 dah SOLD OUT.
Warna lain masih available.
Nombor 4 tu cantikkk!! No.3 pun lawaaaaa..
Hahahaha..

Harga??
Harga sehelai cuma Rm49/pcs.
Beli 2helai Rm90 sahaja.

High quality dengan harga yang murah!

~~~~~

Kalau nak beli boleh terus ke :-
Facebook : Fabulous2u @ fabulouscouture onlineshop.

Instagram : @fabulous.2u


~~~~~~~

Dan fabulous2u tengah buat sale!!

Shawl atau bawal kalau material dia dari foggy crepe,sumpah cantik!!! Warna dia naik..

Harga dari Rm39 tinggal Rm32 ja..cepat p serbu!

Bye.
Happy shopping!


For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016