3 June 2015

Collagen + Manjakani + Habbatus sauda = Perfect Combo wooo!!

Hye

Rugi laaaaaaaaa sapa-sapa yang just makan collagen semata-mata.

Ramai yang cuma makan collagen ja kan?.. Meh aku nak kenalkan dengan 1produk yang perfect combo.

Boleh cerahkan kulit dan nampak glowing pada masa yang sama, dalaman jadi perfect dan badan jadi segar bugar..tp xda la sampai tahap jadi anemia..sampai xboleh tidur malam.. Gittewwww..

Nak pula, harga murah tapi collagen kelas A. Bila kelas A,maksudnya kandungan collagen 70% dari bahan sampingan lain.

Pernah dengar tak Zenia Collagen?? Zenia collagen antara produk yang murah dan banyak khasiat.

Bukan makan untuk putih atau nak maintain kulit kita..tapi bagus untuk dalaman juga.

Zenia antara satu-satunya produk yang campur collagen+manjakani+habbatus sauda tau!


Kalau yang dah kawen,lahirkan anak dekat-dekat..pastu jenis malas buat papsmear,surirumah..dan wanita yang balik keja kelang kabut uruskan rumah... Ha cukup elok kalau makan collagen Zenia ni.

Serius! Confirm akan puaassssss hati weii..

Antara feedback orang yang pernah makan collagen zenia.


Power kan??

Kalau ada masalah kulit,rambut gugur,kuku cepat patah..

Orang-orang yang alami masalah dekat atas pun memang cukup-cukup bagus la kalau makan collagen Zenia ni.

~~~~~~
Aku xnak cerita pasal kebaikkan collagen panjang lebar..sebab ramai yang dah tau..

aku nak cerita pasal manjakani.

Manjakani ni orang tau pasal dia boleh rapatkan apa yang longgar ja kan??

Tapi sebenarnya manjakani ni banyak kot dia punya kebaikkan untuk badan.

1. Bagus untuk kuatkan badan.
2. Bagus untuk kulit.
3. Bagus untuk rahim.

Bila rahim dan dalaman kita tiptop,automatik kulit muka kita..wajah kita akan nampak bersih,sehat dan segar.

Sebab tu owner zenia ni,dia nak masukkan dalam collagen sebab kalau kandungan collagen semata-mata..tak cukup ummpphhhh!

Gittewwww..

~~~~~~~
Kebaikkan habbatus sauda pun banyak..
Antaranya :-
1. Kaya dgn asid lemak tak tepu.
2. Bagus untuk otak.
3. Membantu badan untuk hentikan jangkitan.
4. Anti oksidan
5. Bagus utk tingkatkan sistem imune badan.

~~~~~~

Bila di campur dan di adun bersama ,maka ini kebaikkan yang zenia collagen dapat berikan kepada kita :-

  Mempunyai vitamin, mineral, khasiat dan nutrisi hebat untuk kulit

 Memutihkan dan mencerahkan kulit seawal 7 hari

 Memberikan tenaga yang berpanjangan
 Merawat sistem dalaman badan terutama untuk wanita selepas bersalin
 Melambatkan proses penuaan (anti-penuaan)
 Meningkatkan proses kelembapan kulit
 Mengecutkan rahim
 Melawan radikal bebas dan membaiki sel kulit yang rosak
 Menggalakkan kuku yang kuat dan rambut yang sihat dan bersinar
 Membantu menganjalkan dan menegangkan payudara
 Mempunyai khasiat manjakani berfungsi mengetatkan vagina (perapat)
 Mempunyai khasiat Habbatussauda (Ubat segala penyakit kecuali kematian) – HR Bukhari & Muslim

#zeniacollagen ni kira semua ada dalam ni. 10-1 anti-aging formula. Also untuk energy, whitening, beauty, healthy, glowing, firming, fitness, antioxidant, vitality and recovery.

~~~~~~

Best kan???


So pada yang nak try, boleh terus whatsapp aku 0192609886 atau terus PM aku dekat facebook : safiyyah osman.

aku tolong belikan untuk uoll dan servis pos akan dibuat secepat yang mungkin, dan setiap pembelian melalui aku akan dapat 2keping mask muka yang aku ambil direct dari Korea.


Nak tau harga???

Only Rm140 free postage seluruh malaysia!!!


Murah wei..kegunaan untuk sebulan tau dengan harga RM140 sahaja.


Kalau nak jadi dealer atau agent
Boleh terus ke :-

Instagram : @fy_zeniabeauty


Selamat mencuba!!
Bye.








For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016