4 June 2015

Aku Masih Blur.

Hye

Masuk harini dah 3hari la tau Eli dah dibuang keja. Aku still blur oi! Stress juga rupanya kena hadap bnda macamni.


Nak pula terpaksa let go barang rumah untuk mula hidup baru.

Selamat la barang-barang macam peti ais,tv n mesin basuh tu beli cash dulu. Kalau ansur-ansur lagi bertambah susah la.

Tv dah sold,mesin basuh pun sold,peti ais ja masih available. almari kaca ikea semua dah jual juga.

Aku pun xtau ni bila nak gerak balik kampung. Rasa xtau nak mula dari mana kemas barang-barang.

Hoi!buntunyaaaaaaaaa..




For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016