11 May 2015

Turun 10kg Makan Produk Shaklee.Terima Kasih Alicia!!Diskaun & Free Postage Seluruh Malaysia.

Hye






hoyeeeahhh!hoyyyeeaaah! turun 10kg wei..siapa tak seronok!. Lepas berhempas pulas makan macam-macam produk,diet macam-macam jenis,akhirnyaaaaaaaaa dengan produk Shaklee dan usaha pengedar Shaklee yang tak henti-henti bagi semangat,akhirnya turun 10kg.


Untuk turun berat badan tanpa drastik dan merbahaya, kita cuma perlu ambil set slimming Shaklee sahaja. Makan jaga,memang 99% berat badan akan turun. Selamat,tiada bahan yang meragukan,bukan REBRANDING dan paling penting Shaklee dah ada dipasaran sejak dari zaman tokwan aku muda ok!.


Dapat pula deal dengan pengedar Shaklee macam Alicia Dania Lee ni,memang superb la. Orang-orang sekitar KK,Labuan,Tawau,Lawas dan Kota Marudu beruntung la sebab boleh COD dan jumpa secara face to face dengan Alicia. Kalau nak belajar jual produk Shaklee dengan Alicia pun boleh,dia akan guide dan ajar cara marketing semua. Aku tengok dia ajar orang bawah dia kemain best.

Alicia buat promo jenis gila-gila. Dah la TAK ADA CAS UNTUK POSTAGE UNTUK SELURUH KAWASAN DALAM MALAYSIA! PASTU ADA DISKAUN LAGI(in term and condition). gila xgila la...syok aku kenai pengedar shaklee yang baik hati macam Alicia ni..lepas ni tau dah nak cari siapa kalau nak beli produk Shaklee. 

Kalau ampa tau promo untuk siapa yang nak jadi ahli lagi la gilllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hebat ah cara Alicia ni jual barang.. dia tau apa yang customer cari dan suka. jap lagi aku cerita pasal promo pada siapa yang berminat nak jadi ahli shaklee.

Alicia juga akan guide customer dia sampai berjaya ok. Bukan setakat nak jual produk ja. Dia akan sedaya upaya support customer dia dari setiap aspek.

sambung cerita pasal turun 10kg dulu. hehehe..

Ni antara beribu customer yang turun berat badan sebab ambil shaklee :-

powerkan?


Andai tak ada baget, Alicia ada buat set ekonomi,so still mampu untuk beli. Alicia buat promo jenis gila-gila. Dah la TAK ADA CAS UNTUK POSTAGE UNTUK SELURUH KAWASAN DALAM MALAYSIA! PASTU ADA DISKAUN LAGI(in term and condition).. gila xgila la...syok aku kenai pengedar shaklee yang baik hati macam Alicia ni..lepas ni tau dah nak cari siapa kalau nak beli produk Shaklee.



Shaklee juga boleh ambil kalau menyusukan baby sambil nak kuruskan badan. Best kan!




Bukan untuk kurus ja boleh berhubung dengan Alicia,untuk semua jenis produk shaklee pun boleh. Antara produk yang boleh beli dari Alicia :-

Produk Shaklee dibahagikan kepada empat kategori utama:

  • Nutrisi Sihat 
  • Berat Badan Sihat
  • Cantik Sihat
  • Rumah Sihat
Rangkaian produk shaklee; produk shaklee;


senarai produk-produk Shaklee mengikut kategori masing-masing bagi memudahkan anda untuk mengenalpasti produk Shaklee yang sesuai untuk anda. Untuk konsultasi lanjut, boleh hubungi Alicia.

  NUTRISI SIHAT
  1. Anti Penuaan (Collagen PowderVivix)
  2. Nutrisi Penting (Alfalfa ComplexB-ComplexChewable Vita-C Plus 100mgESPLecithinSR Vita-C PlusVita-E ComplexVita-LeaZinc Complex)
  3. Antioksidan (CarotoMax)
  4. Kesihatan Tulang (AJHTOsteMatrix)
  5. Kesihatan Jantung (CoQHealth PlusGarlicOmegaGuardPhytocol-ST)
  6. Kesihatan Pencernaan (Herb-LaxPeppermint-Ginger Plus)
  7. Sokongan Imun (NutriFeron)
  8. Kesihatan Hati (DTX Complex)
  9. Kesihatan Wanita (GLA Complex)
  10. Nutrisi Kanak-kanak (Meal Shakes)
  11. Nutrisi Sukan (Performance Natural Orange)
BERAT BADAN SIHAT
CANTIK SIHAT
  1. NutriWhite (Daily Defence Whitening Essence, Gentle Action Makeup Remover, Gentle Deep Foaming Cleanser, Overnight Renewal Whitening Cream, Soothing Radiance Whitening Softener, Spot Whitening Treatment, Ultimate Protection Whitening Lotion)
  2. Enfuselle (Balancing Moisturizer, Eye Treatment, Hydrating Cleansing Lotion, Hydrating Moisturizer, Hydrating Toner, Purifying Cleansing Gel, Purifying Toner)
  3. Prosante (Lightweight Conditioner, Long Lasting Finishing Spray, Nourishing Scalp Treatment, Purifying Shampoo, Replenishing Conditioner, Revitalizing Shampoo)
  4. Penjagaan Harian (Herbal Blend Multi-Purpose Cream)
PENJAGAAN RUMAH

Get Clean
  1. Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate
  2. Dish Wash Concentrate
  3. Fresh Laundry Concentrate
  4. Get Clean Water Pitcher
  5. Soft Fabric Concentrate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

hebatkan??..dan apa yang aku suka dengan Alicia ni,dia xover claim pasal produk shaklee. itu yang aku suka.

kalau baca status-status dia di facebook,memang dia pengedar yang aktif,gila wei barng order baru sampai,sat ja licin. superb-superb.


pada yang nak kurus,better makan shaklee,produk yang 100% bukan produk rebrand dari siam mahu pun indonesia dan filipina.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pada yang nak cuba jadi pengedar shaklee,tapi xpandai..memang boleh cari alicia ok,dia friendly..fasih bahasa kita..baik pula tu,sopan ja..
kalau tak pandai bisnes,nanti Alicia akan ajar slow-slow.


Pada kawasan KK,Labuan,Tawau,Lawas dan Kota Marudu dan PENANG boleh terus jumpa face to face dengan Alicia.

banyak offer yang Alicia buat sekarang, kalau nak beli produk shaklee,boleh contact Alicia.
semua pembelian ke seluruh Malaysia adalah PERCUMA. Dah la dapat diskaun,pastu tak payah bayar postage pula..hahahaha..

gila best kot!!!

Tapi harus diingat,untuk diskaun bukan mudah-mudah Alicia nakbagi,ada syarat-syarat yang yang kita kena penuhi,sama juga pasal free postage,apa pun roger ja Alicia ok. Nanti dia akan explain tnc tu.

Oleh Sebab itu berbaloi beli Shaklee dari Alicia,walaupun dia jauh di Sabah sana.
DISKAUN ADA!
FREE POSTAGE UNTUK SELURUH MALAYSIA!
(Tnc apply)


Pada yang berminat nak jadi ahli shaklee bawah Alicia pula, akan dapat VITA LEA PERCUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dapat sebotol 120tablet tueeeeeee..
Sebotol terus tau dapat.

Nak tau kebaikkan vita lea tak?? meh nak share sikit pasal vita lea ni,





2 KALI LEBIH ANTIOKSIDAN untuk mencegah 
   kerosakan fungsi imun berpunca daripada 
   radikal bebas
2 KALI LEBIH KALSIUM untuk pembinaan 
   tulang
2 KALI LEBIH MAGNESIUM untuk mengekalkan 
   rentak jantung, otot, dan fungsi saraf
2 KALI LEBIH BETA KAROTENA untuk membentuk 
   vitamin A yang lebih biopotent
3 KALI LEBIH SELENIUM untuk melindungi 
   paru-paru, kolon dan prostat
3 KALI LEBIH VITAMIN K untuk menyokong 
   proses pembinaan tulang
6 KALI LEBIH BORON untuk menyokong 
   kesihatan tulang
10 KALI LEBIH BIOTIN yang menyokong 
   proses pengeluaran tenaga

Siapa Memerlukan Multivitamin Vita Lea?

- Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan 
   kecergasan tubuh jangka panjang
- Individu yang tidak lengkap diet hariannya
- Individu yang ingin meningkatkan sistem imun
- Remaja yang sedang membesar
- Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka
- Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki
- Individu yang menopous
- Wanita yang baru bersalin

untuk baca tnc pasal member free vita lea boleh ke : tnc untuk jadi member dan dapat free vita lea.

dengan aku-aku terjebak jadi ahli,sebab nak vita lea free punya pasal. hahaha..
aku diet tak lengkap,main makan ja..so memang elok la ambil vita lea. nak-nak ada offer macamni..nanti beli dapat diskaun lagi..

selalu beli kena cas postage,lepas ni memang aku cari Alicia jala.
terima kasih Alicia sebab buat promo kaw-kaw dan tak cas postage walau bersyarat.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


so sebarang pertanyaan boleh ke :-

Perunding Vitamin Anda : Alicia Dania Lee
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Labuan, Kota Kinabalu, Lawas, Kuching dan Penang
Shaklee ID [ No : 1030636 ]
Contact No : 014-8715350
Email : alicia_ai87@hotmail.com



bye!
Happy shopping!









For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016