29 May 2015

Promosi! Promosi!Promosi! ---- Insyallah Puas Hati Shopping Shaklee Dengan Alicia Dania Lee!

Hye

Semua dah tau kan Alicia Dania Lee jual Shaklee dengan promo yang thhhhhhoooorrrrbbbbbaaaaiiiiikkk! Ini la agent Shaklee yang aku dah mark dan suka beli dengan dia.

Promo sentiasa ada tambah-tambah pasal tiada cas postage untuk seluruh malaysia,walaupun ada tnc yang patut kita ikut..

Untuk akhir-akhir bulan mei ni,Alicia ada buat promo juga. Shaklee punya promo + Alicia punya promo. Alicia punya promo tu ada TNC tau. Nak tau apa tnc dia,sila la roger Alicia.

 1. Omega Guard (90biji)
- Mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah
- Mengurangkan sakit sendi
- Mengurangkan risiko kanser prostat, payudarah dan usus
- Menggalakkan pertumbuhan mental untuk dewasa dan kanak-kanak 

2. Phytocol-ST (120biji)
- Menurunkan kolestrol secara semulajadi
- Membekalkan 100% keperluan harian bagi Fitosterol seperti yang disyorkan oleh National Institutes of Health (NIH) 

3. Vita Lea for Children (60biji) 
- Multivitamin untuk kanak-kanak 


Atau nak tau setiap khasiat suppliment ni boleh terus ke blog Alicia :- http://beautyhealthylifestyle.blogspot.com/2015/05/shaklee-labuan-promosi-hebat-bulan-mei.html



Promo ni akan habis pada : 31.5.2015.


Makanya,harus cepat tau!!! Klik banner nama Alicia tu,nanti uoll akan terus jump ke facebook Alicia.


Alicia sangat -sangat friendly walaupun berlainan bangsa, Memang seronok sembang dengan dia.

Fyi, Alicia ni Islam tau. Chinese masuk islam. Dia sangat fasih bahasa ibunda kita. So memang senang gila bersembang.. Dah la friendly..pastu promo kaw-kaw..syooookkkkkk!!


Perunding Vitamin Anda : Alicia Dania Lee 
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Labuan, Kota Kinabalu, Lawas, Kuching, Tawau, Limbang
Shaklee ID [ No : 1030636 ]
Contact No : 014-8715350
Email : alicia_ai87@hotmail.com
FB : Alicia Dania Lee 
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1030636 . 





For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016