4 May 2015

Nursing Bra Murah Hanya Di Ummi Bargain Shop. 100% RECOMMENDED!

Hye

Zaman Sekarang ni, aku rasa ibu-ibu memang tercari-cari nursing bra yang murah dan selesa,nak-nak pula sekarang semua benda kena gst kan.

Aku sangat la rekemen ibu-ibu yang tengah cari nursing bra ni beli dari Ummi Bargain Shop. serius,nursing bra yang Ummi Bargain Shop ni jual murah weiiiiiii...dah la murah,design best-best..xdak la nampak macam makcik-makcik hahaha..

Ummi Bargain Shop jual nursing bra brand Qissara yasng memang super duper power. ibu-ibu tak payah pening pikir pasal nipple akan nampak if xpakai nusing breastpad..ada design nursing bra qissara ni macam sport bra tau.




Power kan?? lagi berbaloi kalau invest beli nursing bra yang dijual oleh Ummi Bargain Shop.


Antara design Kara yang available :-


ala-ala sport bra,so memang selesa. Gerenti  100%.
bra ni extra ruang untuk letak breastpad,breastpad ni penting untuk elakkan susu tumpah kena bra dan boleh elak dari orang nampak nipple kita.

antara design lain yang available :-







design memang banyak gila..rambang mata weiiii..haaahaha
harga untuk nursing bra Qaissara ni RM19 hingga ke RM40 sahaja. 
murah kan???

kalau nak juga beli nursing bra brand Autumnz pun ada....Ummi Bargain Shop jual juga..siap dapat diskaun kalau beli nursing bra Qaissara + nursing bra Autumnz!!!!
Beli 3 pun dah dapat diskaun,dapat 10%! hahahahahha

murah gila kan???

kalau beli 5helai nursing bra,boleh campur design dan brand dapat diskaun  15%..
meleleh ayaq liuq uoll..berbaloi-baloi!!!
jom tengok design nursing bra Autumnz pula.



lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
banyak lagi pilihan yang ada. boleh usha album nursing bra dekat page Ummi Bargain Shop.
harga untuk nursing bra Autumnz RM30-RM50.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

persoalan-persoalan yang lazim customer tanya :-

berapa helai nak beli??

Perlu diingat jika menyusu bra mudah dicemari oleh susu, yang jika dibiarkan lama akan mengeluarkan bau yang kurang enak. Sekurangnya2 sediakan 6- 12 helai mengikut kemampuan dan sediakan breatpad juga ( disposable or washable) dan tikar bila sudah dicemari susu


Bila masa yang sesuai untuk beli nursing bra??

seeloknya beli masa kandungan masuk trimester ke-3,sebab time ni dah boleh tentukan saiz bra yang betul.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

untuk pembelian,anda boleh terus :-

facebook : Ummi Bargasin Shop

atau 

boleh terus view album nursing bra >> album nursing bra

atau 

whatsapp : 0166294830

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

100% trusted seller ye.
so jangan risau atau takut kena tipu.
:)


happy shopping ibu-ibu mengandung !!!!

















For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016