19 May 2015

Fabulous2u -- Shawl Mengikut Syariat,Cantik Dan Murah,Murah,Murah!!

Hye

Sekarang orang berlumba-lumba cari tudung yang mengikut syariat kan?..

So aku nak war-warkan 1online shop yang custom shawl/tudung mengikut syariat. Dah la menutup aurat pastu murah dan cantik gilaaaaa design dia.

Fabulous2u atau dikenali dengan nama fabulous couture.

Antara koleksi fabulous2u :-

Halfmoon lycra glitter
Colour: dark grey, green, dark blue
Pjg: 1.8m
Lebar: 0.7m

Untuk halfmoon glitter ni memang available warna yang gelap-gelap. Glitter dia pun xmenarik perhatian,so memang elok untuk gadis atau wanita yang xsuka pakai warna yang terang-terang.

Warna-warna gelap ni memang nice kalau pakai ke office atau hang out.


Harga : Rm49/pcs.
Kalau beli 2helai Rm90 only.

Murahkan?..
Lycra yang digunakan bukan lycra murah tau..
Lycra ni berat dan terletak cantik ja bila pakai.

Berbaloi-baloi.

Ini instant butterfly twist.
Rm49/pcs. Murah kan.
Kain gerenti sedap n high quality lycra.

Seakan-akan doktor muhaya pakai tu.
Ada 2jenis design, 1design macam dekat atas ni..sesuai untuk hadiahkan pada parent.

Atau design macam dekat bawah ni,yang mana suka design yang ceria dan fresh boleh usha koleksi macam gambar dekat bawah.

Lawa kan?? Rm35 ja weiiiiii..
Banyak design lagi macamni..

Saiz untuk shawl instant ni saiz L,memang labuh ye. 
Material : lycra.
Awning : codroy/denim.

Untuk butterfly twist ni banyak design tau.
Kalau nak beli hadiahkan untuk ibu memang sesuai..nak pakai sendiri pun sesuai kalau suka design printed macam gini.



Inibshawl butterfly.
Material: Foggy crepe (tebal dan tidak jarang).
Saiz:  Pjg: 1.5m, lebar:0.7m


Untuk butterfly kosong ni ada lebih 37 warna.
Haaaaaaaaa... Jenuh pilih hahaha..

Foggy crepe material yang tebal tapi xpanas dan xjarang..pastu terletak elok bila pakai.

Senang pin,dan shawl jenis ni xcepat rosak tau bila di pin berkali-kali.

Harga :Rm39/pcs.
Beli 3 Rm100 ja uoll.
Muraaaaaaaaahhhhhh!!

Warna -warna yang ada..
Cantik-cantik.
Material foggy crepe ni warna dia memang naik.
Lawaaa..

Antara customer yang borong sampai 12helai.
Hahahaha..

Berbaloi.


~~~~~~~~~~

Itu antara koleksi yang fabulous2u ada,kalau usha dekat facebook atau instagram,lagiiiiiii rambang mata wei..

Untuk pembelian,boleh terus ke :-

Instagram.


Facebook.

Atau kalau nak pegang-pegang n rasa material sempoi ka x sempoi macam ioll cakap..

Boleh ke :-
Ashrizsboutique
Tingkat 1, dkt dgn 7Eleven
Deret kedai kt jln reko(area downtown jalan reko)

~~~~~~

Sebelum mengakhiri entry ini,mai aku nak tayang lagi koleksi shawl yang ada hahahaha..
Mai sama-sama kita leleh air liur..
Hewhewhewhew




Sila la p usha dekat instagram fabulous2u atau facebook.

Selamat merambangkan mata!!!hehehe


~~~~~~~

Happy shopping!!









For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016