6 May 2015

Abah & Sons Co Motocafe,Sg Besi.

Hye

Haritu masa 30.4 aku follow Eli p Sg.Besi sebab dia ada keja sikit,so singgah cafe abah n sons ni.

Mula ingat nak makan western..tapi nan ado. Rupanya dia masak macam kedai abe siam tu ja. Hahaha..

Duduk,order..



Kedai memang ada konsep.
Smart.
Banyak barang lama-lama.
Seronok tengok.

Servis pun bagus.
Pekerja muka manis ja.


~~~~~~~~

Set nasi dengan ayam sambal.
Rm5.50 kalau xsilap.
Sambal belacan dia sedap.
Ayam sambal pun sedap.

Sup daging dia memang terbaik.
Sedap gila.
Sup daging siam punya version.
Pedas,masam..sedap.
Harga semangkuk Rm7 kot.

Eli makan dengan nasi putih.

Air tembikai dengan air kopi.
Adelia pau aiskrim vanilla ja.

Total makan Rm20 ja.
Murah kan??
Padahal kalau tengok portion dia, memang murah la.. Sedap pun sedap.

Ramai juga orang makan tengahari tu.
Aku syak tukang masak dia orang siam.
Hahaha..sebab memang sedap.

Servis laju.
Tempat bersih.
Pekerja muka manis.

Cuma radio tu kena pasang slow sikit,kuat sangat..rasa annoying sikit. Huhuhu

So boleh la p try,memang berbaloi makan situ.
Murah,banyak dan sedap.

~~~~~~

Alamat :-



Bye.

For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016