9 April 2015

Review : Perangkap Bau Najis Dan Bau Air Kencing Kucing.

Hye


Baru-baru ni aku ada beli perangkap bau untuk cat litter. Tak ada search dekat internet pun,saja gamble beli. Tu pun selamat nampak sebab pet shop tu dia letak betul-betul tepi cashier.

So aku beli 1kotak,ada 2biji.


Brand : purifie semllzoff 
Fungsi : adour absorber for cat litter.

Harga : Rm15/sekotak.
(Siapa yang nak minta aku tolong belikan,boleh bagitau)


~~~~~~~~~~~~

1kotak ada 2biji bola ni.
Serius memang berkesan wei..
Happy aku tau..

Kena letak macam gini dalam litter box Mekk-on.


~~~~~~~~
Dan paling penting benda ni selamat untuk kucing.

Non toxic dan organik.
Xda bau perfume


Memang kalau hidu sebelum letak dalam cat litter,mmg xada apa-apa bau pun bola tu..

Bila aku letak,memang ajaib,xberbau lgsung wei..
Masa kutip najis Mekk-onn satu-satu pun xberbau..

Uwaaaaa..lega ioll.

2bola tu tahan selama 1bulan.

Orang kata kalau guna crystal nanti bau air kencing kucing tu kuat..tapi sejak aku letak bola hijau putih ni dalam bekas najis tu,memang xberbau pun air kencing dia..

Seronok wei.
So far aku guna dah dekat 2minggu++ sama hari dengan crystal litter tu..

Memang sangat berbeza la compare masa aku xguna bola ni time guna pasir haritu.

So now,rumah aku bebas bau taik n air kencing Mekk-onn.

Aku kna makesure tempat najis Mekk-onn bersih sentiasa sbb untuk kesihatan Adelia,aku n Eli juga.

Eli pun bising time najis n air kencing Mekk-onn berbau haritu..dia dok plan nk beli sangkar untuk letak Mekk-on dekat luar..

Aku xnak,sebab aku plan nk bela Mekk-on bagi jadi manja dengan kami 1family..aku xnak la letak dalam sangkar..

Lega juga bila dah tukar dengan crystal n letak bebola ni..bau terus hilang langsung macam xbela kucing.

Eli pun dah xbising suruh beli sangkar..hehehe..lega sangat.

So pada yang ada maslah bau najis kucing n air kencing boleh try la bebola ni.

Bye.












For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016