18 April 2015

New Life,New Dreams And New Social Media.

Hye

Aku memang ada mood xmenentu,suka deleted instagram hahahaha..pastu menyesal. Ni kali ke2 dah aku deleted pastu buat baru.hewhewhew..

Kali ni buat private terus n pilih sapa yang aku n accept. Dah xmau accept sebarangan manusia-manusia pelik. Dan xmau juga bagi seller -seller ig follow. Baget retis terus kahkahkahkahkahkah

Ig baru.
Nama sama. Cuma tambah dot dengan extra huruf N

Dah xboleh guna nama safiyyahosman..


Lepas dah block acc ig seller y follow pastu jadi keras dalam list follower. Hahahha

Follower pun tinggal yang aku kenal ja.
Mana yang follow xda gmbr pastu private pun memang aku block.
Sebab sesuatu sangat.

Dulu masa bisnes boleh la accept sebarangan dengan niat maybe depa tu boleh jadi customer aku.

Sekarang,dah jobless..haruslah memilih.
Gittewwww...

~~~~~~~~~~~~~~

Facebook maintain.
Sayang sebab dalam tu ada gambar Adelia banyak.

Facebook pun aku pilih juga nak approve friend,xmau dh approve sebarangan.

Dan yang penting,xmau dah ada cikgu-cikgu zaman sekolah dalam facebook sbb xboleh nak melaser sangat hahaha

Kawan-kawan bapak aku..mak aku pun xakan di approved macam sebelum-sebelum ni.hahaha

Makcik pakcik sedara pun xyah dok add fb ioll.

Orang-orang yang baget dia ja bahasa elok pun aku xapprove. Sbb sakgi dok sentap plak dengan bahasa ibunda aku kakakakaka.

Penjual-penjual dekat facebook pun xmau approved,kecuali yang xannoying.

Aku xsuka jeneh dok PM pastu paksa orang beli..pasttu sesuka hati mak pak depa add aku masuk group bisnes bukan-bukan..
Lulz sangat.

Kalau add masuk group geng jahit ke,geng berkebun ke..xapa la juga..bermanfaat.



Bye!!










For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016