30 March 2015

Khaikhakha Baby Shop Yang Murah,Awesome Dan Gempak Gila!

Hye

Sekarang ramai orang risau pasal kenaikkan harga barang kan?.. Sekarang uoll dah tak payah risau,ada 1online shop barangan baby yang jual harga murah dan READY STOCK weiiiii!!

Follower dah 16k yooo..
Pada yang belum tau kewujudan online shop ni,kenalkan Khaikhakha Baby Shop.
Trusted seller.
Bayar harga barang,maka akan dapat barang.


Khaikhakha Baby Shop ni jual macam-macam barang baby hingga ke toddlers.

Paling laris adalah MUSICAL CARPET dan Diapers Bag 5in 1.

Now nak cerita pasal MUSICAL CARPET betapa bagusnya untukbaby hingga toddlers.

Paling best harga yang Khaikhakha Baby Shop offer murah gila kot.
RM45 ja wei dah termasuk postage semenanjung.


Nampak macamana rupa musical carpet?
Dengan harga cuma Rm45,musical carpet ni ada 5mode permainan.

1. Ada sound effect bunyi haiwan macam kuda,burung,telephone dan bunyi dingdog jam.
2. Ada fonik ABC
3. ABC dan sound effect yang jelas.
4. Ada game teka huruf berdasarkan sound(boleh latih anak kenal huruf melalui game yang ada)
5. Ada music yang rancak.

Saiz musical carpet ni :- 70 x 46cm.

Boleh dilipat dan disimpan.

Baby or toodlers akan teruja bila merangkak or tekan carpet ni akan ada sound effect.

Musical carpet ni bagus untuk asah softskill anak dari baby

Warna pun menarik.
Xkusam. Semua warna yang digunakan semua yang memang latih la sightseeing anak.

Bagus untuk latih pendengaran anak juga.

Boleh tengok video dekat sini :-


~~~~~~~~~~~~

Mana nak beli??

Boleh ke fanpage : Khaikhakha Baby Shop

Atau 

Boleh ke instagram : @Khaikhakha_zana

~~~~~~~~

100% trusted seller.

Ada lagi perbagai barangan untuk anak.
Boleh terus ke fanpage Khaikhakha Baby Shop.

Untuk setiap 10orang terawal setiap hari ada harga yang best!!


Happy shopping!!














For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016