16 February 2015

Ummi Bargain Shop --- Menjual Pakaian Muslimah Yang Breastfeeding Friendly. Murah Dan Cantik.

Hye





Ramai yang tengah cari baju yang Breastfeeding friendly selain dari jubah,kalau asyik pakai jubah pun boring juga kan.


Sekarang aku nak share 1 online shop yang jual baju yang cantik dan style. so tak ada la nampak kuno sangat..hewhewhewhewhew..

selalu ibu-ibu yang bf ni pening kepala pikir baju apa yang best nak pakai time menyusu..xakan nak pakai baju yang nak kena selak-selak dari bawah ye dak??? tak selesa dan rasa xbest..


serius baju-baju yang dia jual cantik cantik..dah cantik  tutup aurat pulak tu..
pastu harga murah ... pastu design dia up to date.


meh layan mata dulu..


lawa kan??
murah plak tu..
untuk satu set macamni baru RM125 after diskaun.











Cantik ke idak??
cantik kan??

design dia semua moden..
pastu semua cutting yang bagi ilusi kurus gittewwww..
labuh menutupi punggung.


yang lagi best setiap design ada sai sampai XL.
material kain yang tak jarang dan tak melekat pada tubuh.


xmau yang ada corak bunga macamni??
jangan risau..
yang plain pun ada..
warna memang booooom! meletop!!
cantik gila..





macamna?? cantik gila kan...
best laaaaaaaaaaaaa..

time aku dulu tak ada pun baju bf friendly yang design cantik macamni..



harga??
serendah RM49.


Beli 3helai diskaun!!
beli 5helai diskaun sampai 15% weiiii...


dah la murah,dapat diskaun pula..
best gilaaaa.


ni antara feedback dari customer Ummi Bargain Shop :-








boleh juga baca feddback dekat pages Ummi Bargain Shop.
Memang banyak feedback dari customer yang berpuas hati.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ummi Bargain Shop bukan sahaja menjual baju untuk mommy yang bf,baju untuk wanita yng tengah pregnant pun ada,nursing bra.. dan banyak barangan lain lagi.


untuk koleksi yang lebih sempoi, uoll boleh visit :-

facebook :: Ummi Bargain Shop


Trusted seller ye,so jangan risau.
anda order,anda akan dapat barang.


jom kita support produk tempatan dan produk yang mengajak kita menutup aurat.



happy shopping ibu-ibu yang menyusukan anak!!!




















For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016