2 February 2015

Bandorukira -- Bisnes Baru Aku. Alhamdulillah.

Hye.



Alhamdulillah,ilham dah sampai. Hehehe.. So sekarang aku try selam jual barang bundle pula.


Aku dari zaman anak dara memang suka barang bundle. Kalau dulu zaman sekolah along banyak tolong cari barang bundle ke aku.


Dah pegang duit sendiri,sendiri selam cari.. Dah kawen,dapat juga suami yang suka selam cari bundle.


Aku pun xtau macamana boleh terlintas nak try selam cari bundle dan cuba2 jual. Ni lebih kepada nasib.


Terima kasih la pada sahabat aku yang suntik modal untuk aku mula bisnes ni.. Terima kasih juga ke Eli sebab drive sana sini selam cari barang dengan aku.


Harap ada la terselit rezeki aku dekat sini. So far barang terjual juga. Walaupun rasa macam nak buat koleksi sendiri ja bila jumpa barang best2 hahahaha..


Bandorukira ni lebih kepada menjual pakaian terpakai dan sneakers/kasut yang condition dia 9/10. Aku memang selam cari macam nak pakai ke diri sendiri.. Bukan selam semata2 nak jual cincai2..NO. Insyallah kualiti n condition barang yang dapat akan buat uoll puas hati. Berbaloi dengan harga. Trust me.


Untuk permulaan ni,xbanyak lagi barang yang ada.. Tapi boleh la setakat nak cuci mata. Yang ada sekarang parka for ladies,bfriend shirt,sneakers..winter jacket..

Antara parka yang ada..


Adelia pun kalut..
Orang kalut nak snap gambar acah-acah model..
Dia pun nak acah-acah gak..

Time acah model ni,tudung ja sdri..lain2 semua bundle..hewhewhew
Parka bundle
Sneakers Nike bundle
Seluar skinny bundle
Baju hitam labuh bundle..


Sekarang tengah trend parka ni pakai tengah2 panas hahahhaa..


Parka from Japan.
Kebanyakkan parka yang akan aku bawa masuk dari Japan.

Untuk detail pasal parka..boleh tengok dekat instagram @Bandorukira.

Avarage harga untuk parka Rm60 inc postage.
Kalau ikut market price condition 9/10 dalam Rm80 sehelai..

Rm60 harga belum nego..
Boleh nego..jangan segan-segan.
Hehehe

Ini sneakers yang ada..
Tinggal Nike purple tu ja..
Pink reebok tu cantik gila..aku beli bundle..
Beli untuk diri sendiri..tapi xpakai pun..banyak sangat kasut dok ada..maka baiklah aku jual..condition kasut tu 9/10..cantik lagi..tapak pun xhaus lagi..

Vans leopard tu dah SOLD .

Bf shirt pun available 3pcs..




Harga : Rm30.
Postage Rm6.
Condition 9/10. 
Button segala semua cantik lagi..kain pun still cantik..

Tiap design sehelai ja..so xda la nk jumpa orang pakai sama hahahahaha..kalau ada sama pun peluang nak jumpa sangat tipis.

Saiz boleh check dekat instagram @Bandorukira ye.



Meh follow instagram @bandorukira untuk detail yang lebih rancak. Insyallah dari semasa ke semasa aku akan upload lagi barang yang best2..


Bye.





For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016