21 January 2015

Mababycouture

Hye





Mababycoututure ada menjual bermacam macam jenis keperluan baby yang dibuat dari MINKY FABRIC  dan COTTON FABRIC. Harga yang ditawarkan sangat berbaloi dan murah. Jahitan yang kemas dan rapi akan membuatkan anda puas hati.


Bermula dari hobi menjahit untuk anak, kemudiannya bertukar menjadi sumber pendapatan. Handmade with love gitttteeeewwwww.


Antara yang sangat mendapat sambutan hangat adalah HOODIE BABY BLANKET dan MILKY BLANKET.



hoodie baby blanket

cool kan??
corak sangat cantik dan kain sangat selesa.


bahagian dalam yang lembut dan selesa.








Hoodie Baby Blanket :
Size - 41 inch (width) x 20 inch (height)
Price - RM 70 (exclude postage)



Minky Blanket :
Size - 40 inch (height) x 30 inch (width)
Price - RM 60 (exclude postage)

selesa dan sure anak-anak akan suka..








ni pun antik-cantik gilllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
kain kualiti best..
jahitan kemas..

design yang digunakan sangat sangat nampak cool dan comel-comel.


Baby Binder :
Size - 21 inch x 6 inch
Price - RM 8 per piece, RM 76 for 10 pieces (exclude postage)



**All of them made from 100% cotton fabric + minky fabric.


~~~~~~~~~~~~~~~~


Amacam??
berkenan kewwww??
hahahaha

serius cantikkan kan..
nest projek insyallah mababycouture akan buat baju kurung dan dress untuk kanak-kanak pula.



untuk pembelian barang-barang di atas,boleh ke :-


Founder : Rosmaizah (Rose)
Phone / Whatsapp : 012-5325872
Facebook :  Rose Maiza
Instagram : @mababycouture


100% trusted seller.
so jangan risau ye untuk beli secara online dari akak rose.
Aku dah friend dan pernah berurus niaga dengan dia. So memang orang yang boleh dipercayai. 
:)



bye.









 For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com




Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016