17 December 2014

Pretty By Me Headband ---- Handmade With Love.

Hye,




Headband yang dibuat oleh Pretty By Me ni sesuai untuk baby berumur 1bulan sehingga toodler berumur 2tahun.

Yang bestnya,semua headband yang dibuat adalah READY STOCK.
So kita xperlu tunggu atau ambil masa untuk headband siap.

harini order,lusa dah di pos.
gittewwwww..


Yang lagi best,design sangat-sangat simple tapi menarik. Tak sarat sangat..
so kalau anak pakai,nampak cool ja..










cantikkan??
Aku suka design macamni..
xnampak berat sangat kalau bagi anak pakai..
comel ja..
terletak cantik.








style reben macamni pun ada..
simple kan??
tapi nampak cantik..nampak cool ja kalau pakai.

Kreatif dan pandai sesuaikan warna..
kelam mata-mata tengok..
HAHAHAHA

Semua comel-comel..
pandai betei owner pretty by me headband ni mix n match.





 yang ni nampak lagi cool kalau pakai.
simple yang nampak style gittewwww..

serius wei,aku kelabu mata-mata tengok..macam nak semua 
hahahaha


Pretty by me headband ni bukan buat headband sahaja,
dia buat juga cekak rambut..
clip rambut..


semua design yang simple tapi nampak comel.




Untuk tengok lebih banyak koleksi headband,clip rambut dan cekak,
uoll boleh ke 



atau klik ja banner dekat header tu.


Harga yang ditawarkan serendah RM8 sahaja .
murahkan??
berbaloi nak beli banyak-banyak untuk buat koleksi ke anak.




happy shopping!







 For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com
Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016