10 November 2014

Slimbeautycare --- Berkesan untuk kurus.

assalamualaikum..


Antara artis yang menjadi pengguna Slimbeautycare



orang biasa.





kalau korang teringin nak turunkan berat badan aku memang cadangkan sangat-sangat korang try SBC ni, comfirm korang akan puas hati, Umairah akan tolong guide, share tips-tips macam mana nak cepatkan lagi berat badan korang turun, comfirm nanti korang boleh bergaya sakan dengan baju raya yang cun melecun, meleleh air liur sedara mara korang tengok korang bergaya sakan raya ni. bagi yang berminat nak order korang boleh lah contact Umairah ye, Umairah merupakan salah seorang SBC Exclusice Stokis.


1 BOTOL - RM165.00
2 BOTOL - RM330.00

postage :
SEMENANJUNG MALAYSIA - RM5.00
SABAH SARAWAK - RM10.00

setiap pembelian dari aku, aku akan sertakan sekali dengan free gift (^_^)

whatsapp : +6 0142500109
email : sales.eishal@gmail.com
facebook : mybabybearwholesale
instagram : EISHALVALET



~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aku sendiri dah makan,turun 5kg.
Pil ni akan buat kita rasa kenyang..
b4 breakfast ambil sebiji,b4 jam 4ptg sebiji.
so nafsu makan hg tu xda la macam raksasa
hahaha


kita kena makan dia dengan green tea.
nasi makan sehari sekali ja.
malam jangan makan apa-apa..

memang Pil ni sangat membantu.

Umairah memang akan guide kita makan.
dia ajar.

2x sehari makan pil ni.
1botol untuk 1bulan.


so kalau berminat,boleh tengok dekat blog umairah,banyak feedback dari customer.




good luck uoll.





Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016