5 November 2014

Recommended Item: Foreo Luna & Konjac Sponge ,Fantastic Face Care. ----- MUST TRY!

assalamualaikum..



Pernah dengar Foreo Luna ni??
rasanya tak ramai yang tau kan..

ok Foreo Luna ni dia ni alat untuk bantu kita cuci muka.
sangat bagus ok,sebab muka kita terhindar dari kuku..


dan dia akan bantu kita cuci muka seDEEP yang boleh..gittewww.
kalau baca review dari yang pernah guna,memang berbaloi guna Foreo Luna ni.





cer tengok video ni..
nampak betapa simplenya benda alah ni??


kita boleh kawal kelajuan getaran Foreo Luna ni mengikut kesesuaian permukaan muka.
tambahan untuk kulit muka orang yang berminyak,berjerawat dan muka kering.


Foreo Luna ni kita just gerakkan dia ke seluruhan muka,tak payah guna kuku.gerakkan tangan ja.
Kuku adalah tak bagus k untuk kulit muka.


lelaki dan perempuan boleh guna.


Must try ok!
cepat dan mudah!

harga 1set hanya RM85 sahaja.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Konjac Sponge.

Ingat lagi dengan konjac sponge yang pernah aku review??
siapa yang belum try,baik try sekarang..
berbaloi-baloi..


ramai juga yang try hasil dari baca review haritu..
pastu kebanyakkan repeat order..

berbaloi kan beli..
sebab memang bagus..

ni antara dalam banyak-banyak feedback.





bagus sangat-sangat konjac ni..
kan haritu aku dah cakap yang whitehead blackhead semua mesti akan pelan2 hilang lepas pakai konjac sponge ni..
bekas-bekas jerawat or jerawat jenis pasiaq tu..memang elok la guna konjac ni dari guna kuku n tangan..


memang setiap orang kena ada..
harga pun mampu milik.



untuk kedua-dua item ni,boleh beli di 



seller yang boleh dipercayai 100% sebab aku kenal dah lama.


so good luck n happy shopping!








Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016