12 November 2014

Pleated Maxi Skirt ------ Cantik gila!!!

assalamualaikum..


Meh jamu mata tengok Pleated Maxi Skirt ni..
meleleh air hidung ..
hahaha























Cantik ke idok??
cantikkan..

Aku pun dah jatuh cinta tengok..
lawa-lawa..
Harga memang berbaloi..
kalau dekat luar RM159..


aku jual murah ja..
cuma kena sabar menunggu.
gittewww





















when you see item on hanger, that's true photo, and that will be the same as you receive.


HARGA : RM88 TIADA CAS POSTAGE SEMENANJUNG.

Material:Cotton,Polyester
Waistline:Empire
Skirt Length:Ankle-Length (100cm)
Waist size : 70-90cm
Silhouette:Pleated




~~~~~~~~~~~~~


tarikh pre order dibuka : SETIAP HARI.(Tiada tarikh tutup,anytime boleh order)
Order dan terus bayar.
dan aku akan terus submit order yang telah dibayar.

tarikh untuk barang sampai (ETA):-
Order 1hb bulan ini,barang akan sampai 1hb bulan hadapan paling lewat.
Order 15hb bulan ini,barang akan sampai 15hb bulan hadapan.
Order 25hb bulan ini,barang akan sampai pada 25hb bulan hadapan.

Untuk order,boleh email 
safiyyahosman@gmail.com

atau 

whatsapp
0192609886


atau

PM dekat facebook ye.


Kalau nak tengok lagi koleksi blouse dan kemeja,
boleh klik SINI






**All pictures are actual photos. But due to the different light and monitor setting, minor color difference maybe exist. Thank you for understanding.





Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016