12 November 2014

Pindah Rumah.

assalamualaikum..


Lepas satu problem,datang plak problem lain..
huh!


Aku kena pindah rumah lagi..
dah kena pindah secara kelang kelibut..
sebab hujung bulan 12 ni dah ada orang nak datang duduk..


Aku pun xfaham,kenapa tuan rumah ni bagitau lambat..
tu pun kami tau dari mulut orang lain dulu..
terkejut gak,sebab tuan rumah xpernah bagitau apa-apa..

aku sms tanya,betul ke nak jual rumah ni,
dekat 1minggu baru dia reply sms aku tu,dan suruh keluar b4 hujung disember..sebab orang yang beli rumah ni nak duduk hujung disember.
celaka xcelaka??


ingat senang ke nak cari rumah..
ingat pindah rumah xmakan duit banyak ke..
paling-paling nak kena ada 2k++


babi gila!


~~~~~~~~~~~~~~~

so sekarang,memang kalut la cari rumah lain..
kalau boleh nak cari area Sendayan or Banting,sebab sana sewa still murah..
still boleh dapat bawah RM600..

Area Sepang ni dah mahal..semua RM700-RM1200 sewa..
kalau ada yang offer RM600-RM650 area sini memang aku ambil.



~~~~~~~~~~~~~~

Tahun ni memang tahun "teruk" aku n eli..
start dari kes kereta..berlanjutan dengan macam-macam masalah..ni kes rumah plak..
semua nasib tak menyebelahi kami..


stress gila!


~~~~~~~~~~~~~~

Harap tahun depan,ada LUCK.


Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016