20 October 2014

Respon kawan-kawan baik aku bila..................

assalamualaikum..



 2 3malam yang lepas,aku macam emo gila..HAHAHA
so saja-saja la bagitau member-member kata "ioll love uoll semua.."
kahkahkah..

terus semua respon macam apa ja..
lawak plak..

tapi memang sungguh la aku sayang depa-depa ni...
depa-depa ni antara manusia yang memang sentiasa ada bila aku susah..






respon masing-masing macam keharommm..
ni geng2 merapu..
hahahaa




kawan-kawan aku ni suka kata aku xserius...
memang la aku kuat merapu...

merapu dalam iman,







dah dok sembang sayang-sayang..tiba2 tanya pasai aloy..
ahahahah


terus semua lagi kata aku merapu... n xserius..



HAHAHAAHA
bodo chaq!
xtau plak aku aleutoo tu i love u hahaha..
bengong!

patut chaq senang dapat awek budak sekolah..
ayat lain macam..
HAHAHAHAHA






hahahaha
capit tu kira nak suruh kenen awek ja..
dah la aku sekarang dok jadi agent depa cari jodoh...



syok gak dapat jodohkan member-member,nanti bila jumpa ada la bahan yang boleh kita usik-usik...gittewwwww




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
depa-depa ni kawan aku masa aku sek men pinang tunggal dulu..
walau pun kawan sampai form 2 ja..tapi tu la..
jadi baik..

form 3 aku pindah sekolah lain,so sepanjang tu aku hanya keep in touch dengan nini ja...
yang lain memang tak contact langsung pun..

lepas dah habis sekolah,lepad dah masuk poli baru contact balik dan jadi rapat sampai sekarang.



capit yang pakai baju hitam ni..aku kawan dari tadika..
kami 1kg..
ingat lagi dulu2 aku ajar dia makan bunga raya time balik dari tadika..
tapi dia langsung xingat pasal tu!
dok kata aku mohong..
hahahha

padahal dia telan banyak gak la kelopak bunga raya tu...
aku siap ajar doa kot..
ahahahha




ni 2hari b4 aku kawen...
depa belanja makan dan siap beli kek..
aku orang 1st yang kawen dalam group ni...

tapi time ni xramai yang boleh join pun..
berapa kerat ja..

tapi makan tetap makan.
aku plak yang pilih lauk..depa bayaq..
hahahahaha

syok ah!pilih buat pala..kena dekat RM300++ kot..
HEWHEWHEWHEW





ni p berjimba main boling dekat mana ntah...
aku xingt time ni dah kawen ka belum..
tapi memang dah tunang semua la..

masa aku mengandung,aku teringin sungguh2 nak makan steamboat..
time tu eli kan dekat sepang,depa depa ni la gigih bawa aku p makan..

memula plan nak makan steamboat flaminggo ka apa ntah..
aku baca alamat macam dekat area seberang jaya...
kami pun p la seberang jaya...
pusing 2 3x,xjumpa-jumpa stemaboat yang aku nak makan tu..
sekali tgk betul-betul alamat...
tgk2 petaling jaya!!!!

hahahahahaa..
tapi selamat xkena bahan time tu sebab tgh mengandung kan..selamat,selamat.
depa pun bawa aku p makan dekat perda..
makan jonhny..
hewhewhewhew

pastu pakat dok gelak pelan-pelan.
hahaha

bpdp betei..



ni time buat makan-makan dekat rumah aku..
semperna niny nak kawen...
niny orang kedua kawen..

time ni aku buat soto..satey..
kek semua beli juga..
time niny ni,best sebab ramai boleh join...
semua ni kawan-kawan sek lama masa form 1-2.




yang baju kuning dgn baju purple,hijau yang sebelah baju merah tu kawan dari sekolah rendah juga..
yang lain semua kenal time form1..


ni masa hari aku kawen..

semua pakat gila bergambar..
tunnguuuu sat..
sat ja pengantin perempuan terus join..



orang mai tengok pengantin,aku lari sat p berjimba snap gambar macam orang gila dengan kawan-kawan..
tinggai pengantin laki ja dekat dalam bilik..


semua bawa hadiah,sebab aku paksa!!!
HAHAHAHAH

asyik la berzikir tiap sorang kena bawa 1hadiah,xmau share2..
tu yang belambak2 hadiah pinggan mangkuk aku dapat..
ahahahha

tq uoll..



tu nampak OP aku dok tgk..
kemain lama aku dok luaq time ni..
hahahhaa




tahun ni pakat nak kawen habis dah...
niny yang nampak mata ja tu pun dah anak sorang dah..
lepas ni nazierah...pastu pipah...
hekal yang baju hitam sebelah aku pun dah selamat jadi suami orang..
fizah pun baru selesai jadi isteri orang,,




dasarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gila bergambar!
hahahahaha


ini paling latest..
xramai boleh join..
nanti try repeat..


lama dah xjumpa yang lain-lain...
harap pasni ada rezeki boleh jumpa lagi..
amin.



i love uoll!!!!














Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016