17 October 2014

Private Trip untuk memulakan bisnes, Memborong di Jakarta dengan harga murah.

assalamualaikum..







Assalamualaikum. Perhatian kepada semua #instashop! Ada berita baik untuk anda yang :

.
1) baru mula berniaga
2) teringin nak cari bahan atau kain 
3) readymade clothes/ accesories
4) barangan lelaki, bayi, wanita
5) atau apa apa jua barang untuk dijual
6) holiday saja saja pun boleh juga!!

.
Kerana segalanya ada di lokasi pusat memborong TERBESAR di ASIA!!!

.
Jom ikut kami untuk sesi first BATCH trip ke Jakarta, Indonesia pada 20-23 Oktober 2014 dan kami panjangkan masa lagi atas feedback memberangsangkan yang kami terima alang alang CUTI DEEPAVALI ni!!! BATCH 2 pada 23-25 Oktober 2014 (ya kami buat minggu yang sama!)

.

Kenapa perlu ikuti kami?
1) kos yang rendah (serendah RM650!!)
.
2) kami berpengalaman memperkenalkan tempat2 yang sangat sesuai untuk memborong
.
3) hotel yang sangat dekat (walking distance 200m) ke lokasi memborong
.
4) flight yang sangat selesa (5 stars arlines okay! with 30kg luggage included)
.
5) Hotel with breakfast
.
6) Kami juga akan guide anda cara & tips untuk memborong di sana!!
.

Seronok & teruja bukan? Jangan tunggu lagi!! EARLY BIRD HANYA RM699 per pax

.

Tertakluk pada Terma & Syarat. Harga akan berubah mengikut keadaan. SIAPA CEPAT DIA DAPAT
.
.
Sebarang usulan boleh hubungi saya Atiqah 013-2581233 boleh tanya apa apa saja berkaitan dengan trip ini. Saya sedia membantu anda.






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sila la join,aku kenal Atiqah ni in real life..
kenal keluarga juga..sebab abang atiqah ni kawan baik Eli.


so memang boleh dipercayai trip yang dibuat oleh Atiqah ni..
dia muda dari aku..tapi dah banyak pengalaman dalam bisnes sebab dia dah lama bisnes online..
dan memang dia dah selalu ke Jakarta. Dia tau selok belok pemborong dekat sana.


So tak rugi kalau join trip ni bagi orang yang ada modal nak berbisnes.
apa-apa terus contact Atiqah ok.


kalau nak beli tudung yang labuh dan mengikut syariat..
harga pun murah dan design cantik..
boleh follow dan tengok dekat 

instagram webeelongtogether

atau 



Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016