13 October 2014

Adab dengan SUAMI AKU!!!

assalamualaikum..



Ni entry kedua aku tulis..yang pertama dah padam dan xpublish pun..Ni cerita dan pengalaman aku 7 8bulan yang lalu..

Aku ni ada ramai juga kawan..
kawan yang dari tadika,dari sekolah dan kawan dunia maya yang in real life pun aku pernah jumpa..


Tapi dalam banyak banyak kawan aku,aku xpernah lagi la jumpa kawan perempuan yang 
bila jumpa laki aku.. a.k.a Eli, depa boleh bergedik suka suki tepuk tampar laki aku ikut suka mak bapak depa..

mungkin kawan-lawan sekolah memang tak berani la nak buat macam tu dekat Eli,sebab aku ni jenis sound tepek..

tapi kawan yang aku kenal gitu-gitu...mungkin berani la..sebab aku ni dengan kawan yang biasa-biasa,aku still cakap baik-baik walau benda tu annoyying mcm cibai. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Nak di jadikan cerita,aku ada kenal sorang minah yang bodo bab adab dengan suami orang a.k.a SUAMI AKU.

aku selalunya ok ja kalau Eli melawak.menyembang dengan kawan-kawan perempuan aku,sepupu aku..


Eli memang friendly,sama ja la kami laki bini,tapi still tau adab dan batas.


one day,kami terkesima dengan sorang minah bodo adab ni...
Eli pun xda menyembang beria dengan minah ni apa-apa sebab time tu baru 1st time dia jumpa minah ni face to face..
dan minah bodo adab ni pun baru jumpa Eli face to face juga...


tengah sembang-sembang,tengah gelak-gelak tetiba minah bodo adab ni,dengan selamba badaknya,tepuk tampar Eli dekat belakang bahu selamba babi ja!

macamni la posisi aku time tu..
aku berdiri jauh juga dari depa
P.B.A - perempuan bodo adab.



time tu masa macam berhenti 2minit..
kami jadi bodo 2minit
aku pandang Eli,Eli pandang aku...
kahkahkahkah..
*sebenarnya tak tau nak gelak ka nak p terajang minah tu*


tapi si minah ni macam xsedar apa-apa,mungkin sebab dia dah biasa hidup tak tau apa tu ADAB.



Eli kata dekat aku "1st time selama i kenai u,i jumpa kawan u y berani n tak tau adab smp macamni.."
sebab dia selamba babi tepuk belakang eli,thegeh-hegeh tak menyempat ambil hf dari tangan Eli sampai bersentuhan la..meliuk lentuk sembang dekat-dekat..bahasa badan dia sumpah annoying.


aku tak tau la Eli baget baik or dia tengah suka kena tampar dengan minah tu..HAHAHAHAbabi!




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




aku memang ok dan sporting...tapi sporting dan ok aku bertempat.Aku menyampah dengan betina jenis bodo tak tau adab dengan suami aku dan buat aku pak pacak macam kayu..laki aku laju-lau berdiri..mai ke bini dia yang time tu tengah membara dalam iman.


No. bukan aku baget Eli tu hensem dan hot.
tapi ni bab ADAB.
banyak makan taik ke kecik-kecik dulu or tak p sekolah belajar pasal adab??



dah la meliuk lentok time bersembang..
tampar belakang bahu ikut dan.,tak menyempat-yempat nak ambil hf yang tengah laki aku tengok sampai bersentuhan tangan...
wtfuck mothafakerrrrrrr..


selamat Eli xbuat sama naik gedik ka apa..kalau Eli dok lawan bertepuk tampar,memang cari nahas la..
sia-sia dedua kena terajang terus dekat situ..
HAHAHAHAHAbabi!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


serius benda ni memang aku tak boleh lupa..
1st time k aku ada member yang bodo adab..


balik tu Eli memang jadi bahan usikkan aku la..
luaran la gelak-gelak aku usik dia..dalam hati rasa nak terajang 144x pompuan bodo adab tu..


"syok la tewwww..kena tampar dengan anak dara bodo adab..."
"tidoq lena la malam ni kan..."



"i xkisah kalau tiba2 u berkenan dekat dia sebab dia "SPORTING"..sebab betina macam dia,tepi jalan i boleh tolong p kutip untuk u.."


BODOHHHHHHHH!


~~~~~~~~~~~~~~


bila dah jadi macam tu,
rupanya ada juga yang pernah rasa macam aku..
rupanya dia pun pernah bertepuk tampar paha laki orang lain..

babi gila dok tampar paha laki orang..



so tau lah aku yang perempuan tu memang bodo adab tambah-tambah adab dengan SUAMI ORANG DAN SUAMI MEMBER SENDIRI.


~~~~~~~~~~~~~~~


makanya,elok la kita tak payah berkawan,
tak payah contact.


Dan aku pun xpernah guna no Eli untuk contact dia..
selama aku kenal pun dia yang rajin contact aku,dan pernah datang rumah 2 3x..





TAMAT.


~~~~~~~~~~~~~~~~~



kesimpulannya :

pls belajar adab dengan suami orang k.
jangan meliuk lentok macam anjing bila dengan suami orang.
jangan perangai macam beruk tak jumpa pokok bila bersembang dengan suami orang ye.


~~~~~~~~~~~~~~

p/s : SIAPA MAKAN CABAI,DIA LERRRRRR YANG RASA PEDAS CABAI ITTEWWWWW,CIBAI!






Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016