29 August 2014

Movie Review : Ruby Spark

assalamualaikum..



cerita ni layan gak...
xsarat mana...


cerita dia pasal sorang laki yang loser,yang xada kawan..xda gf...dia banyak habiskan masa dengan tulis novel..

dia banyak habis masa dekat rumah...so xda girlfriend..tapi dia selalu berangan nak ada awek yang sempoi...satu malam,dia mimpi...dia mimpi ada awek nama ruby datang sembang dengan dia...
beberapa malam dia mimpi pmpn yang sama..dia pun tulis novel cerita pasal perempuan idaman dia..


1hari, dia bangun tidur,tiba2 pmpn yang dia mimpi dan tulis tu,ada dalam rumah dia...
terkejut ok..

dia pun seronok la..sebab pmpn tu sebijik macam dalam novel yang dia tulis...
dia bawa pmpn ni jumpa family dia...tapi dia still dia..xbersosial..banyak habiskan masa dengan baca buku ja...tapi dia dah stop tulis novel pasal ruby...


sampai la 1hari,si ruby ni jadi boring dengan habit bf dia..dia rasa sunyi...so dia pun keluar bersosial dengan orang lain...tinggal laki ni...


ssampai la 1malam,ruby xmau balik rumah...laki ni pun sakit hati,dia mula balik tulis novel pasal rubi..malam tu dia tulis yang ruby akan balik rumah...


tup2 sampai ruby tu dekat rumah...start dari tu dia tulis balik novel..
last2 dia...ruby ni memang tak tahandah dengan perangai mamat loser ni...
dah la xubah perangai...tapi nak awek kawkawkaw punya perfect...
zzzzzZZZZzzzzz



last2,ruby ni hilang.....
dan baru la laki tu dapat pengajaran....


tamat.


hehehehe..

p la download,best...berbaloi tengok....

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016