12 August 2014

Lama dah tinggal...

assalamualaikum..


dah lama plak xupdate blog.. malas gila oi. mood kelaut..banyak benda nak share..tapi itu la..hold hold hold.
bila nak update ja,terus lupa habeh benda apa yang aku nak tulis..HAHAHA


raya pun dah habis dah,aku tak berapa nak feel sangat raya tahun ni..makan pun kurang...xtau la sebab apa..
dah sampai sepang baru terhegeh2 masak rendang ayam sendiri..tanak pulut...
masa raya memang tak sentuh langsung..
padahal mak mentua aku masak kemain banyak makanan..
ketupat pun xmakan..
*menyesal*


~~~~~~~~~~~~~~~~



so far,anak kakak aku semakin baik,walaupun doktor cakap 10% ja peluang untuk dia hidup..tapi kami 1family yakin yang dia boleh sembuh macam dulu. dia dah 2kali buat kimo. dah makin kuat dah..




adelia macam biasa..makin bijak dan makin aktif sampai kadang-kadang tak boleh nak control..dah pandai pilih baju apa nak pakai...pening!hahaha



todddiiiaaaa...kuasa cahaya..
hahaha

aku macam biasa,diet kelaut..
berat dari 55/56kg sebelum puasa..
now dah 60kg semula.
sedih gila.

xmula-mula lgi diet..
ayooooo..
stress!


ubat diet yang aku makan tu pun dok ada lagi..nak kena start mkn semula..n diet kalori balik..


bye.




Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016