6 July 2014

Masih ingat dengan kuah kacang segera yang Sedap dan murah tu???

assalamualaikum..



aku dah pernah buat review pasal kuah kacang sedap dan murah ni..
sejak dari cuba 1packet..sampai sekarang,memang xnampak kuah kacang yang lain dah..
memang akan order dekat kak miza..


ni link review yang aku pernah buat 2013.

serius sedap wei. 
tahun ni dah packing cantik-cantik dah..rasa still sama xhilang..xberubah..
berbaloi beli..

RM18/500g


so tahun ni,memang aku buat stock..eli pun suka..
cicah dengan cucuq udang..tauhu goreng..
leleh ayaq liuq..

kacang segera ni,stock laju,so kacang yang sampai dekat tangan kita tu 100% kacang segera baru..xada bau hapak atau bau kacang lama..memang orang kata berbaloi beli.
masuk tahun ni dah dekat 9tahun,mak ayah kak miza niaga juai kacang segera ni..dari packing biasa-biasa,now packing cantik ja..


boleh tahan sampai 9tahun,agaknya kita pun boleh tau macamana hebatnya pembuatan kacang segera ni..
ingat lagi tahun lepas masa aku dapat kacang segera tu,aku cium dulu sebelum masak..
masa cium tu,xbau hapak apa pun...rasa seronok gila..
pas tu memang aku repeat la order..tiap kali sampai memang aku cium dulu..
xpernah lagi la aku terima kacang segera kak miza ni bau macam kacang lama..
semua yang aku dapat bau sedap..bau kacang tu baru buat...
berbaloi ok..



sapa-sapa yang nak cuba,
boleh contact
 whatsapp/sms no ni..0192609886


Follow instagram @safiyyahosman.shop


reseller di alu-alu kan.
insyallah berbaloi beli.
sedap dan mudah.







P/S : ingin iklan diblog ini?
email safiyyahosman@gmail.com

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016