6 July 2014

Masih ingat dengan kuah kacang segera yang Sedap dan murah tu???

assalamualaikum..



aku dah pernah buat review pasal kuah kacang sedap dan murah ni..
sejak dari cuba 1packet..sampai sekarang,memang xnampak kuah kacang yang lain dah..
memang akan order dekat kak miza..


ni link review yang aku pernah buat 2013.

serius sedap wei. 


so tahun ni,memang aku buat stock..eli pun suka..
cicah dengan cucuq udang..tauhu goreng..
leleh ayaq liuq..

kacang segera ni,stock laju,so kacang yang sampai dekat tangan kita tu 100% kacang segera baru..xada bau hapak atau bau kacang lama..memang orang kata berbaloi beli.





sapa-sapa yang nak cuba,
boleh contact
 whatsapp/sms no ni..0192609886


Follow instagram @safiyyahosmann


reseller di alu-alu kan.
insyallah berbaloi beli.
sedap dan mudah.







P/S : ingin iklan diblog ini?
email safiyyahosman@gmail.com

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016