18 July 2014

Jadi Jemputan untuk rancangan Feminin,TV1.

assalamualaikum..



macamana aku boleh jadi tetamu rancangan feminin?
satu malam tu,atyfared(blogger aku bukan bidadari),Pm dekat facebook tanya aku "Piya minat online shopping tak??"

aku jawab la minat..tiap2 bulan mesti ada ja benda aku beli online.
aty cakap pihak Feminin tengah cari tetamu untuk isu : beli melalui online.

aku pun terima.
gamble ja terima.
hewhewhewhewhew


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


time ni baru sampai dekat angkasapuri.
aku gerak naik train dengan sepupu Eli,nama anis.
ambil ERL turun kl sentral..naik ktm turun angkasapuri.
jalan masuk dan tunggu aty.


Aty nak teman.
rasa lega gila wei..xla rasa gabra.


aty pickup dan gerak ke wisma tv.
tunggu penerbit Feminin,Kak Hani.

dekat lobi sambil tunggu kak Hani.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kak Hani datang dan terus bawa pergi bilik make up.

tak tau apa nama akak ni..
tapi dia makeup masyallah,lembut ya amat.
aku p memang muka kosong la..
pakai toner dengan serum ja..


habis makeup terus jadi macamni..

sukaaa..
ni kira kali kedua la makeup tebal..
wasap dekat Eli,dia macam biasa la..bukan suka..
HAHAHAH
dia cakap muka aku nampak macam budak sekolah..
zzzZZZZzzzzz


ni dalam bilik menunggu.
lengan besaq batang pokok ahahaha

Aty teman. memang hilang la gabra aku..
rasa lega la..
ketaq tu hilang la sikit bila sembang-sembang dengan Aty.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ni dah masuk dalam set untuk rancangan Feminin.
tengah dok sembang-sembang dengan penerbit.
time ni tengah sembang pasal shopping raya.

time ni penerbit bagitau la perkataan2 yang boleh guna dan xboleh guna..
website kena sebut laman web.
online kena sebut atas talian.
gittewwwww


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


pengacara : Faezah Elai
tetamu : Farahwahida



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ni tengah test mic.
gabra gak time nie..


Faezah Elai segak nak mampus..
kurus macam barbie doll wei..
farahwahida lagi laaaaaaaaaaa..
kurus tinggi...cantik.


aku ja gemuk pendek..
hewhewhewhewhewhew


time ni macam kayu gak la..
sebab artis dedua i tengah bertanya khabar sesama sendiri.
aku pandaaaaaaaaannggggg depan ja time ni..
sebab nak elak rasa gabai.


 ni dah start.


ni tengah break.
so sembang-sembang kosong dulu.



lepas break,start sembang isu shopping online balik.


betul tudung luuuuu...
hahaha




gebang apa pun tak tau..
serius aku main cakap ja..
kedahan keluaq..keyeeelll keluaq..
ahahahhaha


topik yang kami sembang ni pasal pro n contr shopping secara online.
aku memang gila shopping online..
farahwahida tak suka..
gittewwww


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


settle ja..
sain apa yang patut,sembang n salam-salam..
terus gerak balik.
sebab Adelia adik laki aku tolong jaga..
so memang aku nak balik laju-laju..


terima kasih banyak-banyak pada Aty Fared.
susah-susah nak teman.
terima kasih aty sebab sudi snap gambar banyak-banyak.
terima kasih sangat sangat.



terima kasih pada layanan baik dari kak hani dan yang lain-lain.


terima kasih pada yang snap gambar dari rumah..hahahha
malu ioll



















~~~~~~~~~~~~~~~~~


pengalaman.
rasa la juga macamana live masuk tv..
gittewwww



tq so much pada Aty..


bye.














Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016