16 June 2014

Citta mall, The Alethea dan .....

assalamualaikum..


Asyik tertangguh ja nak update blog..baru settle barang baby..lusa balik kampung plak tengok anak menakan aku sakit,kena virus kencing tikus. sedih.. :(


awal bulan 6haritu ada event dekat Citta Mall,maka aku pun tong2 dengan insurgent buka booth. best juga..tapi panas ya rabbi,muka berpeluh-peluh. Selamat la aku bukan kaki mekup..kalau tak,mesti buruk.



setup booth pastu dok relax-relax.
macam biasa,adelia aku tinggal dekat SIL.
xsesuai nak hangkut dia mai event macamni..


ni sepupu aku,dari kedah mari..
badan aku gemuk k..
baru hilang 3kg..
now 57kg dari 60kg.
seksa juga la nak turun badan pun..
tapi diet kalori ni ok la..xda la teruk..
lagi 9kg nak kena buang..


peacccccceeeeee!
ada customer datang beli baju,bila aku cakap aku dah kawen n buka booth dengan suami,dia gelak..dia ingat aku melawak...kakakakaka
terus rasa kembang bila dia cakap,xnampak macam mak orang ponnn!..
hewhewhewhewhew



booth eli sebelah aku ja..
xboleh jauh2..
hahahahaha


nampak sangat tak da keja..
customer so so ja event dekat Citta Mall
maka,jalan-jalan la area-area citta mall..

ingat nak tengok wayang..tapi macam xbest plak..
dah 2tahun++ xtengok wayang..
dulu kami kaki layan movie,now donlod tengok dekat tv ja..

makan dekat citta mall agak membunuh juga la..
mahai kemain!!
1dish RM12 gitu..tu belum masuk air..
makan subway jala yang mampu..
tu pun rm16 gak la 1roti..
makan sehari sekali ja..
ahahahhaha

balik makan kedai abe dekat kawasan rumah.
jimat.



dating dekat tangga tengok peti ais bergerak..
HAHAHAHAHAHAHAHAHA



2hari event dekat Citta Mall,lepas ni Ipoh pulak.
xsabaq oi..


now production the alethea stop sekejap sebab anak menakan aku sakit,mak dia selaku partner aku,agak tak stabil..nanti continue..


kalau siapa-siapa nak beli bracelets yang aku bawa dari USA or nak beli longsleeve the alethea,boleh tengok dekat instagram.

baju longsleeve aku jual cutting muslimah gittewww..
xketat..
harga RM35 sahaja sehelai untuk longsleeve dan raglan.
long tank top RM30
bracelets RM32/pcs


visit la instagram @thealethea

^___^









Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016