19 May 2014

Event Hari Belia, Pantai Tanjung Gemuk,Port Dickson.

assalamualaikum..


orang gemuk nak p pantai tanjung gemuk.
-.-'

berat aku now 61kg uoll..
dengan tnggi cuma 157cm..
memang dalam ktgeri GEMUK.
ntah bila nak boleh dapat berat 50-48kg balik.
stresssssss..diet asyik kelaut.



Event kalini aku follow eli ja..the alethea xbuka booth.Sabtu pagi gitu,gerak dari sepang ke PD,packing baju pun pagi tu la..kemas pun mamai-mamai,makanya seluar 1ja bawa..tudung pun selai ja bawa..
zzzzZZZZzzzz


sampai dah..
pagi-pagi pun manusia dah ramai.
parking sikit punya susah.




jarang dah nak snap gambar berdua macam dulu2..
time-time event gini jala dapat pun..
harap ja beli monopod,haram xguna2 hahaha


kami stay dekat glory beach resort.
satu malam dapat RM230 inc tax semua.
not bad.

bilik besar,dia ala-ala apartment style.
2bilik 1toilet.


tv pun ada.
bilik aircond,living hall pun ada aircond dan kipas.


bilik ni kipas.


hall dia.
besar dan selesa.

dapur dia.
ada kettle n peti ais.



petang sikit,konon nak p mandi pool la..
sekali..
manusia macam ulat taik uoll
bayangkan air pool yang sejuk tu jadi suam2..
ghahahahahahaa

terus adelia ajak aku naik..bagus!aku pun xselesa.rasa macam xbersih plak.
sebab ramai sgt..


mandi dalam bilik ja.
settle masalah.


~~~~~~~~~~~~~~~~~

dekat sana kami makan nasi ayam,dah lupa nama dia..
sedap oi..
rasa macam makan chicken rice shop.

1pinggan memang banyak gila.
RM4-5 harga nasi ayam ni.
toge dengan pak choy tu harga asing.
cabai merah dia memang marveles gila la..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

malam tu pula makan satay dekat sri tanjung.
sedap juga.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
esok pagi hari kedua tu,aku check ut jam 12,terus balik rumah sendiri,malas nak ikut eli p booth dia..
malas nak kepung adelia.
aktif kemain.


makanya,bila sampai rumah..masak untuk diri sendiri.

sambal sotong.


nasi putih
kicap
sambal sotong
telur dadar
pak choy stim
undang goreng tepung.

settle.



sekian.
bubbyeee.











Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016