24 March 2014

Skincare Vit E ,The Body Shop.

assalamualaikum..


Aku now tengah on guna product body shop. Masuk harini dah 3hari.


Dah lama aku biar bogel ja muka aku tanpa pakai apa-apa. Last aku pakai product SKII. Tapi xsesuai..sebab muka aku jadi naik ruam kecik-kecik.. makanya,aku bagi ja dekat member aku..dia cakap,dia pakai kulit jadi elok. Mungkin xsesuai kan dekat muka aku.


Memang dekat 6bulan 7bulan la muka aku bogel..akhir-akhir ni aku rasa macam kering sangat plak muka..


Makanya, try la beli product Body shop. Aku beli on9 ja. Sebelum beli aku tanya member yang keja body shop dulu..apa yang sesuai untuk kulit aku.

Mula aku nak buat pala beli set vit C. Tapi member aku cakap, untuk kulit kering elok pakai vit E punya set.

Dia advise aku beli mcmni : pencuci vit E,toner vit E,mois vit E,capsul vit C(pakai utk malam).Pastu dia suruh tambah drop for youth.


Akhirnya, aku beli set macamni.

Pencuci,toner & drop for youth.
Total : RM188 inc postage.

Drop for youth tu yang mahal, lepas dis dapat RM109 untuk 30ml.


Aku xambil krim pun,sebab aku malas pakai. Capsul pun lex2 lu..ada duit lebih baru ambil.


Drop for youth tu pakai selepas pakai toner.


Selama 3hari ni, rasa ok la muka.
Sebelum ni aku cuci guna sabun mandi ja hahaha


Nanti dah lama pakai,baru nak review. 
Harap2 sesuai la dengan muka aku.


Pasal beli on9 tu, uoll boleh email tanya consultant body shop dulu utk tau apa yang sesuai untuk muka uoll if xda kawan yang keja body shop.


Servis pos depa memang terbaik,aku order jumaat jam 2 gitu..dok ingat isnin la sampai..tup2 sabtu dah sampai.


Drop for youth tu kalau baca review,boleh meleleh ayaq hidung..hahaha..
Boleh pakai seawal 25tahun..untuk elak kulit berkedut..gittewww.


Bye.

4 comments:

Huda Luna said...

ahahah nak beli gak la drop for youth tuuu. nnt nk p bodyshopp

safiyyah osman said...

Beli huda..sumpah sedap pakai..hehehe

Nurul Aziz said...

sk11 tu rasanya memang ramai pakai memula akan jadi cam bintik-bintik, kena bertabah sikit.. sebab kulit tengah detox.. huhuhu.. pas dah lama sikit, baru okay.. tapi tulah nak menten pakai mahal lah pulak.. T_T

fifi said...

Hah...dia dah start menggoda dah..cepat sket buat review piya...hahahaha..akak nak tgk.akak x beli lagi ni..

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016