12 March 2014

Selamat Pengantin baru Hazana Sohimee.

assalamualaikum..


macam mimpi..dah kawen dah bff aku.. serius memang tak caya wei..sebab dulu kami sama-sama kata nak kawen lambat..AHAHAHHAHA.



hari jumaat (7.3.2014)

Aku sampai jam 9.30++ gitu..ayah yang hantar..sumpah aku dupdapdupdap..aku kan emo ..haahhaha.. Adelia xbawa sebab aku nak jdi pengapit zana dekat masjid..bawa dia kalu..apa pun tak boleh..ahahaha

time sampai tu zana dia tengah makeup..
jam 10pagi,gerak p masjid pulau sepom.

tepat jam 10.30pagi jumaat tu,sah Bet dengan zana jadi suami isteri.
alhamdulillah.

happy gila aku rasa wei..memang macam xcaya..jjodoh yang tak di sangka2..aku harap bet dapat jaga zana sebaik yang boleh.

cantik ke idok???
lawaaaaaaaaa kan...
meleleh ayaq hidung tengok.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sabtu (8.3.2014)



gerak awal p dewan,sebab nak tolong apa-apa yang patut.
Adelia macam biasa tinggal dekat tok dia.

sebelah aku yang kecik molek tu,aku panggil kak teh..kak ipar zana..kak teh ni macam kakak sendiri...baik n cool pastu kepala gila-gila..tak rasa kekok langsung masa 1st jumpa dulu..

Baju kak teh, kak wani yang buat..meletop2 uoll. Menangis anak dara tengok... 

ni kawan sekolah menengah dulu...depa termasuk zana satu kelas,aku ja kelas lain..tapi still baik ..aku semua orang aku sembang..kelas depan..kelas belakang,taram sama ja buat kawan hewhewhewhew..

yang pakai baju polka dot tu anak dua dah..tapi badan solid..jeleeessssss..
yang sebelah aku tu,kakak ipar baju polka dot..kemain kira kawan2 jdi kak ipaq hahaha



aku - zana - adik.
baju adik cantik kan??
kak wani yang buat juga..
kak wani kreatif..pandai menjahit..
manik baju nikah dengan kawen zana,kak wani yang jahit.



adik yang aku sayang dan anggap macam adik sendiri.
so now mama abah jaga adik jala..adik yang paling bongsu dan masih solo..
Adelia besar nanti boleh jadi pengapit adik la hehehe ;p


Lawa kan????...

Meh tengok makeup zana plak..

Makeup masa bersanding.
Baju dari pak andam
Manik dari kak wani

Makeup masa nikah.
Baju dan manik dari kak wani




Pada siapa2 yang nak guna khidmat shahrul yang super lawak dan friendly...sila la contact beliau.

Orang luar dari kedah,shahrul cuma ada baju ja..pelamin2 nan ado...

Berbaloi2 oi..
Makeup dari lily..meletop habis!!!
Lily bukan makeup pengantin ja..kalau nak makeup dinner pun boleh..katanya serendah RM50 ja uoll.. 


Apa2 sila contact tuan punya badan sendiri gittewww...insyallah ampa akan berpuas hati dgn hasil kerja shahrul dan lily.


~~~~~~~~~~~

Pada Bet dan Zana,

Semoga perkahwinan ampa sampai syurga, Bet hg jaga kawan aku baik2.. semoga sentiasa murah rezeki. 
Selamat pengantin baru .

Happy honeymoon.
Aku xmau apa2...cukup bagi Adelia kawan ja..made in Bali gittewww...hahahha :p


~~~~~~~
Sehari selepas majlis,Zana call..dia cakap terima kasih semua sebab tolong dia..


Zana, hg paling banyak tolong aku..budi hg xdapat aku nk balas sampai bila2..duit ringgit yang hg dh tolong aku pun terlalu banyak...


Apa la sangat setakat tenaga y aku bagi time majlis hg tu..aku seronok dapat tolong sikit2..


Lagi pun masa aku kawen pun hg y banyak tolong..tawarkan diri nak bawa p makeup..bawa p masjid semua.

Semoga persahabatan kita kekal sampai kita tua. Aku sayang hg..aku happy sgt2 tengok hg happy .. 

Selamat menjadi isteri.
Menjadi ibu..


Nnt jom p bercuti sama2..hehehehe..

~~~~~~~~~~


TAMAT.








1 comment:

Chekgu Azrine said...

tahniah utk kawan pea...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016