18 March 2014

Hye Nike Dunk Sky Hi Print hidden wedges, byebye Skechers hidden wedges.

assalamualaikum..


Waaahhhh gitteew tajuk entry.. hahaha..mampos kena cemuh dengan anon.


Dah rasmi kasut baru. 


Aku dah lama xshopping, kalau shopping pun,gittew2 ja..xsecara serius..dah lama juga xkeluar lepak2 dekat shopping mall.


Haritu Eli ajak teman dia beli kasut.Aku memang tak plan pun nak beli apa-apa.. just nak enjoy p makan2 jala..

Kami p The Curve. Masuk la Nike store. Eli pun tengok-tengok kasut..sekali dia panggil aku,tunjuk kasut y memang feberet aku la..

Pastu terus terbekenan!!!hahahaha
Demm!

Aku memang dah lama plan nak beli ganti..nak let go hidden wedges skechers tu..tapi asyik dok tangguh2..sebab sayang.

Dulu ada berkenan hidden wedges Aldo..tapi xbeli sebab banyak sangat inspired design aldo tu..


Sama mcm kasut sketchers tu..terlalu ramai yang beli inspired punya... sejibik2 plak tu..

Skechers tu aku beli dekat US, time beli tu Asia memang xmasuk lagi..
So memang sayang gila..
Tapi alhamdulillah, kasut tu pun dah ada buyer..

Aku let go murah ja..RM200. 2kali pakai ja.condition tiptop lagi.


~~~~~~~~~~~


Malam tu,terus try hidden wedges nike ittewww...dan BELI!!!!
hahahaha.. *menangis dalam hati*

Mahal gak la..selamat ada duit nuffnang..hewhewhewhew

 Harga RM359. 
Tobat pejam mata beli hahaha..
Kalau beli dekat Amazon boleh dapat lagi murah tau..dalam Rm280 gitu ja..
beli dalam Malaysia,memang azab la harga dia..


Eli bab2 kasut, dia memang bagi green light saja2.


Lif ajaib!! Haha



Dengan anak tersayang.
Peace yoooo- Adelia


Bye!






No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016