3 March 2014

Celebrate Birthday Nur Adelia yang ke 2 tahun.

assalamualaikum..


baju birthday girl.
gigih aku iron,padahal aku adalah manusia yang paling malas nak iron baju.
dulu zaman study,aku upah budak bilik sebelah untuk iron..hahaha

tapi sebab 24.2.2014,birthday Adelia,
mak semangat la iron baju kamu.



mak yang gabra lebih uoll.
dupdapdupdap jantung aku tunggu apak Adelia balik.


kami bawa birthday girl p makan dekat Alamanda ja.


apak dia balik,kalut2 siap..bawa p beli kek dulu..
planning asal,aku nak buat sendiri kek,nak buat guna buah tembikai..
tapi apak dia p beli tembikai sikit..
xjadi buat.


kemain seronok pakai topi tu..
selama ni,dia dok tengok dalam hi5 ja,
bila dapat pakai,memang nampak la dia suka..heheh




apa dia nak  makan nasi..
sedap juga..cuma agak kosong la..
pastu pedas..



ni aku punya...
ini sedap,cuma ayam sejuk..
tapi sedap la..



Adelia makan beger ja..
banyak juga la dia makan.


baget order aiskrim nak bagi ke Adelia la..
tapi nan ado pun dia makan...mak apak dia juga yang perabih..
Adelia tak biasa makan aiskrim,bila nk bgi dia,memang dia xmau..rasa hujung sudu ja..pastu xmau dah..
beriya2 mak apak order..

konon2 nak bagi ja dia makan..bebas nak makan jajan n aiskrim semperna birthday dia..
tapi tuan punya badan xmau..
rugiii lerrrr..
hihihi




kemain suka dia..
terkebil2 muka time aku jalan dari dapur bawa kek sambil nyanyi happy birthday..
hehehe

dia paling suka part nak hembus lilin tu ha..
nak tiru macam dalam hi5,aku nyanyi pun tiru sebijik2 macam dalam hi5.
lagi excited la kawan.




bukan makan kek pun,dia main ja lebih..
dia dah kenal apa itu kek..

hancur kek sebab dok main ja..xmakan pun..rugi RM20..
pastu lilin tu sampai pendek la siap dia asyik nak tiup..
T___T


 HAPPY BIRTHDAY SYG,
mak n ayah sayang u sampai bila-bila.
kami akan cuba bagi yang terbaik untuk Adelia.
mmmuuuaaahhhh!







p/s : xada pun gambar 1family,nak kena beli monopos la gini..







2 comments:

Umi Qi said...

Wonderfull celebration...Happy 2nd bithday adelia syg :)

mommy.aisy.hana said...

mak mmg suka eksaited lebih.. dup dap dup dap spnjang mlm mcm nk dpt menantu.. Jafi anak baok ye Adelia. HB :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016