6 February 2014

Hari -hari biasa.

assalamualaikum..

sembang kosong,jom!
ni otw p klang..pastu p shah alam..
p kedai pelik dekat shah alam untuk letak baju-baju eli..




ootd Adelia :-

baju : h&m RM49.90
kasut : h&m RM39.90


Kenalkan uncle kesayangan Adelia. Bila berjumpa,asyik berkepit ja dengan uncle.
tak lama lagi uncle ijat dah nak ada baby...bye-bye ler kamu adelia..hahaha


ootd gittewww..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dress dari @lyanamk
dress tie dye ni kebanyakkan online shop jual RM80++
tapi aku dapat RM59 ja inc pos uoll..
so sapa nak..follow ig @lyanamk



time ni bersiap nak p ikea & makan-makan dekat TTDI..


ootd Adelia :

cap : ayah punya
baju : h&m RM19.90
seluar : pasar malam RM10
kasut : h&m RM39.90



~~~~~~~~~~~~~~

Aku diet dah nak dekat 1minggu xmakan nasi..wahahaha
tak tau la bertahan sampai bila.. workout pun dekat rumah ja.. n aku pun tak tau berapa berat badan aku sendiri..
belasah jala..
huhu


seksa gila oi nak diet..dulu berat badan aku turun 7kg,tu pun sebab putus cinta..wuwuwu..
aku pun dah lupa,apa yang aku buat sampai turun 7kg..


kalau kurus bessssssssstttttttttttttt..boleh pakai cantik-cantik..
aku masalah perut jala..benci gila..
kalau perut settle..memang aku manusia paling bahagia.gittewww


bye.



1 comment:

~emi~ said...

Comel2 la baju Adelia ni. Geram tengok. Dah la orgnya pun comel. Moga membesar jadi anak solehah. :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016