22 January 2014

Zalora ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh Zalora,Jom shopping sakan dengan Zalora!!!!

assalamualaikum..


haissshhhh..dah lama kepingin nak shopping dengan Zalora.. usha-usha la kan..sekaliiiiiiiiiiiiiii.. tengah sale CNY weiiii.... terus tahap meroyan tu mai..hahahaha









aku sukaaaaaaaaaaaaaaaa..
harga rm65
mahal gak..
tapi sebab tak pernah ada kasut gini..pejam mata jala beli..
nanti tidoq tak lena plak.. 
gittewwww







ni pun gegar jiwa.. hahahaha
lepas sale dapat RM48.30 SAJAAAAAAAAAAAAAAA..
rembattttttt...
Aku jarang beli warna-warna yang lembut mcm gini..warna peberet aku biasanya warna terang2..hehehe..
Tapi kali ni berkenan pula..





ni pun cantikkan??
ada banyak lagi saiz..
harga RM55 ja..
ni ioll tak rembat..
ckup la 2kasut dekat atas...




ni pun lawaaaaaaaaaaaaaaa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
meroyan dah..=.='
harga murah ja uoll RM39 ja..



settle bab kasut..
jom usha baju pulak..


cantik kan??
sekarangkan tengah in baju garis2 ni..
RM39 ja uoll..
brand : ETHNIC CHIC




 ni pun cantik weiii..
harga RM49..tapi sayang tinggal saiz 50 ja..saiz besaq..
brand sama macam baju atas..


cun kan??
kemeja pun brand sama juga
harga RM39 ja..
banyak lagi saiz kecik..
banyak wei pilihan warna...



macamana??
level meroyan untuk shopping dah meronta-ronta??hehehe.. 


Shawl pun cantik-cantik wei..
Next time kita tengok shawl pulak..

Disebabkan dapar voucher RM25, maka dari total Rm153 tinggal jadi Rm128.

Sign up ja terus dapat tau voucher Rm25 ittewww..
Tak sabar nak tunggu barang sampai ni..

Pakaian lelaki pun boleh buat gegar jiwa weiii..tapi sebab laki ioll cerewet..maka selamat la duit ioll..kahkahkah.. :p


Ramai yang kata zalora ni penipu..barang lambat sampai...barang xdapat...2012 paling hot pasal zalora penipu...tapi terpikir tak kita,time ramai yang bagi review buruk2 tu,adalah time masa nak dekat raya..nak2 pulak time tu Jovian punya baju pun masuk zalora...

Mestilah ramai orang place order..disebabkan itu,jadi beberapa masalah...tapi aku tengok time tu pihak zalora layan customer sehabis baik..

So now! Dah 2014..semestinya team Zalora dah perbaiki servis depa kan..jangan takut ok..ramai ja kawan-kawan aku yang order ,dpat barang.

Barang dekat www.zalora.com.my pun berkualiti..
Siap boleh cas on delivery uoll.

Jom!serbu Zalora!!!
sementara ada sale sila la terja laju-laju..
^___^.


P/s : nnt dapat barang,ioll review best ke tak best. :) excited oi walau harga murah. 

Bye.















1 comment:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak! first time sign up terus dapat rm25? boleh terus shopping guna voucher tu, kan kan?

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016