28 January 2014

Youth Buzzr, ikut Eli buka booth..

assalamualaikum..



Eli sekarang buat tshirt brand sendiri.
local brand gitttewww..

tahun ni banyak la dia akan masuk event ,ni event kedua untuk dia dengan partner dia.
event pertama haritu aku langsung tak ikut pun..

malas nak ikut sebenarnya, Adelia kan makin lasak..bila eli cakap kalini event depa buat dekat tempat yang selesa..so aku pun ikut la..

event under youth buzzr..depa buat dekat dataran underground.
1st time aku sampai sini..tak tau plak wujud tempat ni..ahahaha


ramai budak-budak muda yang buat local brand sendiri.. local brand yang femes-femes macam kuku besi tu xada..next event kot baru ada..

bangga oi anak melayu ramai yang berniaga..

eli brand clothing dia nama INSURGENT
instagram : Insurgentclothingco


Ni gambar-gambar customer yang singgah booth haritu.. ada yang tak sempat ambil gambar..ada yang segan-segan..hihihi





bukan ja baju yang ada..bandana ada..button ada..sticker pun ada..

bandana

sticker



button


ni pula antara design baju yang ada..




coming soon insyallah akan ada design baru..

so uoll kalau nak beli untuk suami ke..boyfirend ke..boleh la order dekat ig insurgent tu..
price dalam RM40-45 gitu..
 support local brand gittewww

baju usa cotton..
so memang sedap pakai..kalau basuh banyak kali pun xmeqi..xjdi besaq...
printing pun xkeluar if uoll basuh selalu..


~~~~~~~~~~~~~~~
sambung cerita..
kami sampai hari ahad tu dah jam1 kot xsilap..dok la melangut hahahaha..
aku layan adelia jala..



aktiviti Adelia,meronda 1mall dengan layan ipad & main masak-masak. Jenuh layan..dia langsung tak tiduq kot..selalu tiduq siang..ni tak tiduq langsung...


typical potret kami sekeluarga..
hahahaha


bye.
next event,dekat seremban!





3 comments:

DYatie said...

Best nya piya. Laki bini niaga.

Chekgu Azrine said...

Good luck utk hubs piya n piya too

Mar Mansor said...

semoga terus success

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016