17 January 2014

Penat......tapi seronok.

assalamualaikum..


Alhamdulillah,settle dah pre order barang baby harga murah batch disember 2013-jan 2014. Now tengah open for new batch ( jan-feb).


penuh kereta.. sekarang pun 3kali ambil barang juga la..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Penat wei..order semakin bertambah..packing barang semua sorang-sorang..tssskkkk...letih tu semestinya... tapi sebab suka,minat..aku semangat la juga..


barang aku p pickup sendiri..
load barang masuk kereta eli tolong..
angkut barang keluar kereta,load dalam rumah ,kadang eli tolong..kadang aku sorang-sorang..
lagi pun eli dah penat drive kan..penat drive..jaga anak sepanjang aku ambil barang..
packing memang sendiri juga..Adelia memang tak kacau..cuma kalau dia nak susu or lapar,dia merap la dekat aku..lain-lain ok..
selalu aku ambil masa 3hari untuk packing barang.
dah siap packing,tunggu staff pos datang pickup.

baru la rumah kembali pada keadaan normal.
kalau tak,pengsan..hahaha

sebelum ni,aku buat bilik khas dekat atas,tapi xlarat pulak nak turun naik turun naik kan..makanya lungguk ja dekat living hall. Semak mata sikit la..
mana cus yang datang rumah pick up barang memang depa macam "wooowww..awk packing sorang-sorang banyak mcmni??"
hehehehe

bukan senang nak senangkan ??


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

untuk batch ni delay beberapa hari,sebab public holiday banyak sangat..
semua macam gabra la sebab check tracking tak masuk sistem..


lepas aku settle packing,aku masuk pula dalam sistem untuk bagi sorang-sorang tracking no..
bulan ni 200 orang yang place order..



sebab tu sekarang memang aku harap setiap customer purchase barang dekat website,sebab senang ..terus masuk sistem..aku nak update tracking no pun mudah..




lepas dah settle barang dengan tracking no..masa untuk buat proses refund pula pada customer yang xada barang..
aku biasa akan SMS sorang-sorang untuk minta no acc,bila dah dapat semua no acc..baru aku buat proses refund.


lepas settle proses refund, aku akan tunggu feedback dari customer yang dah dapat barang..kadang-kadang aku tersilap pos barang..kadang-kadang ada yang dapat barang rosak..so aku cuba respon sebaik yang mungkin.

aku warranty setiap barang dalam jangkamasa 24jam sahaja,lepas dari tu aku tak terima.

~~~~~~~~~~~~~~

gitu la rutin aku setiap bulan.
penat..tapi seronok..


masa ambil barang batch dis-jan ni,adelia tak sehat..demam selesema..aku memang tak tidur la..
esok tu bangun p ambil barang pulak..
huhuhu

dia rest dalam keta ja dengan apak dia, time aku p ambil barang.


so pada yang nak join pre order batch jan-feb,di alu-alu kan.
harga ada yang turun dan ada yang naik.

boleh visit www.atasrakcollection.com.my

pre order buka : 12jan hingga 7feb
payment start : 23jan hingga 7feb
barang akan di pos kepada anda : 12/13/14 feb 2014


dropship di alu-alu kan.
boleh klik SINI


bye.




2 comments:

YanaHime said...

Do what you love & money will follow you. All the best, piya!

Sarah Stephanie said...

Salam dear.. suka tgok cara u.. teringin nak jdi mcm u. Penat kerja but happy kan.. berminat nk jadi agent pls.. ada nom hp.. whatsapp kew...

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016