7 January 2014

Menu Orang Diet #1

assalamualaikum..

pening juga nak masak menu apa HARI-HARI..hahaha.. aku ikut hati nak belasah ja..ni pun belasah sikit-sikit.  Selalu masak ikut tekak ja..menu yang tak diet kan banyak...huhuhu..


ni menu yang aku dah makan sepanjang aku diet on off ni..

ayam bakar (gaul garam kunyit,letak lada sikit..letak sos sikit ,bakar)
sayur stim bodo-bodo ja..
baby tomato sebijik..
sos mcd sikit untuk cicah..



caesar salad versi asal boleh.
guna mayo yang low fat
roti tu gaul dengan olive oil,pastu bakar
telur rebus
salad
baby tomato
isi ayam grill



tomyam daging sayur banyak.


tu ja menu yang aku makan selama aku sempat diet nie..
aku banyak google menu or tengok dekat instagram guna hashtag.

dan aku follow cikepal punya ig juga..sebab cikepal dok share juga psal menu diet dia..
dia dah kuruih uoll..dah cantikkkk..


semangat..semangat..semangat...


bye.

2 comments:

~ NANA ~ said...

kagumnya org yg diet ni...dari tahun lepas lagi nk amalkn hidup sihat tp makin menajdi2 lak makan benda tak sihat...huhu

Cik Puan Rara said...

ritu nmpk cik epal kt kenanga.mmg kurus betul lah dia.hehehe

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016