1 January 2014

2014 - Buku Baru.

assalamualaikum..


Tahun 2013 banyak benda yang jadi pada aku dan orang-orang sekeliling aku...samaada dalam dunia nyata atau pun maya..

aku nak imbas sikit-sikit benda-benda yang memang bawa kesan pada aku sepanjang 2013..

Feb 2013 - aku ,Eli & Adelia accident kereta dekat dengan susur keluar KLIA. Kereta Alza yang pemandu dia terlelap rempuh kami.







~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Mac 2013 - Fly ke Istanbul selama 7hari. bestttttttttttttttttttttt....






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


April 2013 - Anebeseri yang ke-2, tapi tak sambut pun sebab time ni mood swing ..hahaha..menyesal plak tak celebrate. Bulan ni juga aku dapat beli jam idaman...gigih simpan duit nak beli jam ni tau...simpan duit sikit-sikit ..pastu dapat la beli :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Mei 2013 - Adelia kena HFMD selama 1minggu. 





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Jun 2013 - Fly p bali selama 3hari. 





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Julai 2013 - sambut ramadhan tahun ke 2 dengan eli.. hari-hari masak tahun ni... makan luar 3kali ja..dapat juga buka puasa dengan kawan-kawan,mak & ayah.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Ogos 2013 - Aidilfitri ke-3 dengan eli..kedua dengan Adelia.  Bulan ni juga jumpa dengan kawan-kawan baru... Adi norway,kila,hanna...







~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


September 2013 - tiada yang menarik..cuma time bulan 9 ni balik kampung belah eli..enjoy gila...enjoy sebab dapat makan macam-macam hehe..


 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Oktober 2013 - kak wani kawen... :)




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


November 2013 - 1st time photoshoot gambar family . :)




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Disember 2013 - Aku sakit. saspek batu karang & early pregnancy... nanti ioll story..




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Now dah 2014.

aku azam aku dapat jalani 2014 ni dengan lebih baik..
dapat jadi manusia yang lebih baik..
semoga aku dapat bertemu dengan ramadhan..

tahun ni kalau ada duit lebih nak fly ke New Zealand..mihmihmih..
kalau poket nipis,nak jalan-jalan 1malaysia ja dengan eli & adelia.
nak habiskan hutang yang ada sebelum masuk bulan mac 2014.

nak ambil lesen diving..
nak beranikan diri drive kereta..
nak usahakan FAMILY PLANNING capai target.

Nak majukan bisnes..nak kuruskan badan...
gittewwww..



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kepada uoll, aku nak ucapkan selamat menjalani tahun 2014 dengan lebih baik..walaupun semua barang harga mencanak naik..teruskan usaha n teruskan menentang kerajaan yang zalim yang mengamalkan rasuah..yang mengkaya rayakan kroni..

semoga kita dapat jadi manusia yang lebih baik....semoga kita sama-sama dapat rasa ramadhan tahun ni..



























1 comment:

zacky786 said...

dengan gambar je mmpu cerita mcm2 :) picture bring thousand n hundred story

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016