23 December 2013

Website Yang Menjual Barangan Avent dan Tommee Tippee MURAH,ORIGINAL & BOLEH DIPERCAYAI.

assalamualaikum..


ini bukan iklan berbayar ye. ini review seikhlas hati aku.gittewwww...


website ni  http://www.aventstore.com.my/ ,dulu aku buat drosphip..tapi disebabkan tak menang tangan..aku stop.makanya,website ni memang BOLEH DIPERCAYAI 100%.


Macam mana aku boleh tau dia boleh dipercayai dan original??..aku dah temuramah owner dia kaw-kaw-kaw before aku buat dropship dulu.


Dia memang ada warehouse..kalau nak pickup sendiri,boleh sms untuk arrange jumpa dekat Shah Alam if uoll nak buat dropship or beli barang.

Tapi bukan nak kata la..servis pos dari pihak avent malaysia ni,memang tiptop!..cepat gila sampai..xada delay-delay sebab dia barang ready stock.

harga yang dia bagi untuk buat dropship memang murah la..boleh makan untung RM20-RM100!!..


Kalau nak buat dropship kena contact pihak depa ok..kalau nak beli retail pun boleh...memang murah la... ada barang dah free postage..gittewww...


so sila la terjah ok.. berbaloi-baloi dan tidak akan di tipu. insyallah.


No comments:

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016