13 December 2013

Big Bad Wolf 2013.

assalamualaikum..


1st time aku terjah big bad wolf ni...tahun lepas xberkesempatan nak p...makanya tahun ni aku ajak eli..


Kami hari kedua, sampai dalam pukul 5pagi hari sabtu. .lengang.tenang...


Ootd pada hari kejadian.
Ni waktu siang..siap semangat nak p kelain dulu..

Wide shawl macam biasa dari @shawl4u. 
putih tak ioll??hahahaha


Sampai mines ,Masuk-masuk terus meroyan hahahahahha.. aku nak kata hantu buku xjuga..tapi aku suka beli simpan..mai mood nak baca baru baca..gittewww. .


Aku beli 24buah buku.
Rm145.00

23buah buku adelia, buku aku sebuah ja..
Punya la rambang mata tengok buku anak.

Tu pun aku turunkan % meroyan aku..kalau x..50buah buku apa..wuwuwu..

Memula dah bayar utk trip pertama, before exit dari dewan tu..ada 1lagi ruang jual buku...perhhhhhh....tengok plak signboard tulis "POP UP BOOK"

Lagi la meroyan...aku memang dari kecil suka pop up book..tapi aku dulu tak tau kata omputih panggil pop up book hahaha..baru tau haritu la..


Dulu kalau ayah bawa p library, memang kerja aku cari dan baca buku jeneh katun naik atas...

So aku pun beli lagi....
Jadi la semua 24buah buku...
Tapi kira berbaloi la sebab sebuah jatuh RM6 ja.


Tunggu next year plak.
:)

Big bad wolf tamat pada 15.12.2013.
So mana yang xp lagi..p la..berbaloi2 oi..


Bye.

4 comments:

Mimy Hamid said...

kakmi repeat lagi sabtu ni hehee

Allene said...

kan.. rambang mata gitu... huhuhu tak pe.. next year pergi lagi.

Nuriesya Nadia said...

Kita pergi jugak. Terjebak. 1 novel pun baru Rm 8 ! Gilalah. Ni ada expo buku 1 malaysia kat PWTC , tak p ka pia ?

~emi~ said...

Saya pun dah pergi ahad lepas. tp nak pergi lagi esok. haha

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016