9 November 2013

Banyak benda nak story.......

assalamualaikum..


Lama dh xupdate blog..busy gila bulan ni n bulan lepas..wuwuwu..

Banyak cerita yang nak up..nk share dalam blog...


2orang manusia yang aku sayang dah kawen..lagi sorang akan kawin tahun depan bulan 3..

Sekejap ja masa berlalu..

Salah seorang bff..
Selamat menjadi isteri orang.
Kawan since 2002..

Adelia cikibum cikibum
Ni time attend majlis niny(bff gmbr atas)

Adelia adli.
Peneman setia kemana saja aku jln2..


Dating hari minggu..


Ni time bercuti dekat terengganu.
Dress ni dah jdi dress feberet..
Beli yang preloved jewww..
Rm36 ..poplook dress.


Shawl style baru..
Tiru tutorial #rinasallehclothing


Paling latest,
Bye.


Senyap di blog tapi ioll aktif dekat instagram.
Ig id :: safiyyahosman















4 comments:

Ilya Melissa said...

suka tgk style piya..simple yet sopan..nape tutup muka? Malu2 kucing ek..hehe

safiyyah osman said...

Ilya..saja tutup muka dgn muka kucing..sbb msa snap gmbr..muka xready tp bdan ready hahahha :p

Mimi Aquamarine said...

Piya, akk like ur style jgkkkk..leh jd model cenggini ni..

~emi~ said...

Dah besar dah Adelia ni. Bila Adelia nak dapa adik pulak? Hihi. Sy selalu jgk baca blog akak. Dari zaman Adelia tak lahir lg. Tp jadi silent reader je. Suka bukak blog akak tamabh2 lagi bila ada gambar Adelia. Comel..hehe.

Rajin2 jom singgah blog sy ye akak :)

Copyright to SafiyyahOsman
Designed by UMIESUEstudio 2016